Libnet.ro
UNICEF

13:30

MODUL BARBAR in care sunt tinuti prizonieri pucistii care au luat parte la tentativa de lovitura de stat din Turcia (FOTO)

B1 B1,
MODUL BARBAR in care sunt tinuti prizonieri pucistii care au luat parte la tentativa de lovitura de stat din Turcia (FOTO)

Imagini terifiante cu unii dintre militarii care au luat parte la tentativa de lovitura de stat din Turcia. Dupa ce vineri seara armata a vrut sa-l dea jos de la putere pe presedintele Erdogan, aproximativ 290 de. continuă pe B1

Un obicei banal poate avea consecinte extrem de neplacute: Un medic avertizeaza asupra pericolelor la care sunt expusi oamenii care isi indeparteaza parul din nas (VIDEO)

Un medic, expert in otorinolaringologie ORL) avertizeaza asupra pericolelor la care sunt expusi oamenii care isi indeparteaza parul din nas. intr-un videoclip postat pe internet medicul.

Moscova: orice exercitii care sunt organizate in apropierea granitelor ruse, o potentiala amenintare

Presedintele Comisiei de aparare din Duma camera inferioara a parlamentului rus) si fost comandant al Flotei ruse din Marea Neagra, amiralul Vladimir Komoiedov, a declarat luni ca nu considera necesar sa existe o reactie la fiecare actiune de demonstratie de forta in apropierea frontierelor ruse, insa a avertizat ca fortele armate ruse sunt pregatite sa raspunda oricarei provocari in Marea Neagra, relateaza agentia Tass, potrivit Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )