Libnet.ro
UNICEF

21:30

Mohamad Yassin, retinut pentru interventii in justitie. Omul de incredere al lui Basescu, denuntat de Omar Hayssam

Antena3 Antena3,
Mohamad Yassin, retinut pentru interventii in justitie. Omul de incredere al lui Basescu, denuntat de Omar Hayssam

Mohamad Yassin, implicat in cazul jurnalistilor romani rapiti, a fost retinut intr-un dosar in care este acuzat de trafic de influenta. Yassin a fost retinut in urma unui denunt facut de Omar. continuă pe Antena3

Barbat, retinut pentru trafic de minori

Procurorii DIICOT l-au retinut pentru 24 de ore pe C. M, un barbat in varsta de 60 de ani, pentru savarsirea infractiunilor de trafic de minori, viol, act sexual cu un minor, pornografie infantila si santaj, potrivit unui comunicat al institutiei.

Sergiu Lucinschi, fiul fostului presedinte al Republicii Moldova, RETINUT pentru CORUPTIE

Update 00. 15 - Sergiu Lucinschi, fiul fostului presedinte al Republicii Moldova, a fost retinut luni noapte, pentru 24 de ore, de procurorii DNA, pentru fapte de coruptie. Dupa o audiere scurta, de numai.

Director adjunct APIA Tulcea, retinut pentru luare de mita

ACTUALIZARE 17:02 Procurorii DNA au dispus punerea in miscare a actiunii penale si retinerea pentru 24 de ore fata de Cristina Gherghisan, director adjunct al Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) Tulcea, cu privire la savarsirea a trei infractiuni de luare de mita, arata un comunicat emis de DNA. * Surse: Perchezitiile vizeaza APIA Tulcea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )