Libnet.ro
UNICEF

12:00

Mohammed ElBaradei este luat in considerare pentru postul de premier interim

Adevărul Adevărul,
Mohammed ElBaradei este luat in considerare pentru postul de premier interim

Noul presedinte al Egiptului, Adly Mansour, a declarat ca liderul Frontului Salvarii Nationale, Mohamed Elbaradei, nu a fost inca numit in functia de prim-ministru interimar, in ciuda rapoartelor anterioare. continuă pe Adevărul

Mohammed ElBaradei a fost numit prim-ministru in Egipt.

Mohammed ElBaradei a fost numit, sambata, premier in Egipt, la trei zile dupa ce armata l-a indepartat de la putere pe Mohamed Morsi, a anuntat miscarea Tamarrod, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Citeste si Protestele continua in Egipt: 37 de oameni au MURIT in ultimele 24 de ore O sursa militara a precizat pentru AFP ca ElBaradei, fost sef al Agentiei Internationale pentru Energie Atomi ca AIEA) va depune juramantul in aceasta seara. Agentia oficiala Mena a afirmat, la randul sau, ca .

Mohammed ElBaradei a fost numit prim-ministru in Egipt

Mohammed ElBaradei a fost numit, sambata, premier in Egipt, la trei zile dupa ce armata l-a indepartat de la putere pe Mohamed Morsi, a anuntat miscarea Tamarrod, aflata la originea unei mobilizari de amploare impotriva fostului presedinte islamist,.

Mohammed ElBaradei a fost numit prim-ministru in Egipt

Mohammed ElBaradei a fost numit, sambata, premier in Egipt, la trei zile dupa ce armata l-a indepartat de la putere pe Mohamed Morsi, a anuntat miscarea Tamarrod, relateaza AFP. O sursa mili.

Mohammed ElBaradei a fost numit prim-ministru in Egipt

Mohammed ElBaradei a fost numit, sambata, premierul Egiptului, la trei zile dupa ce armata l-a indepartat de la putere pe presedintele islamist Mohamed Morsi. Fostul sef al Agentiei Internationale pentru Ener.

Contrarevolutia zguduie Egiptul. Negocierile pentru postul de premier continua

Vineri seara, la doua zile de la inlaturarea de la putere a primului presedinte egiptean ales in mod democratic, Mohamed Morsi, simpatizantii si opozantii fostului conducator s-au luat la bataie pe strazile Egiptului, violentele soldandu-se cu cel putin 36 de morti si aproximativ 1. 000 de raniti.

Egipt: Negocierile pentru functia de prim-ministru continua, dupa ce miscarea anti-Morsi anuntase ca Mohamed ElBaradei este premier interimar. Noi manifestatii asteptate duminica

Negocierile politice pentru functia de premier al Egiptului continua duminica la Cairo, dupa ce miscarea Tamarrod, una dintre fortele care au contribuit la mobilizarea populara ce a dus la inlaturarea presedintelui islamist Mohamed Morsi, anuntase sambata seara ca Mohamed ElBaradei a fost numit prim-ministru interimar. Duminica, presedintia a dezmintit zvonurile potrivit carora presedintele interimar Adly Mansour l-ar fi insarcinat pe ElBaradei sa formeze Guvernul, precizand ca acesta este doar unul dintre candidatii la functia de premier. Intre timp, fortele pro si contra presedintelui islamist inlaturat de la putere se pregatesc pentru noi manifestatii.

Presedintia egipteana: ElBaradei este alegerea cea mai logica pentru formarea guvernului

Presedintia egipteana a afirmat, ieri seara, ca primul ministru nu a fost oficial numit dupa ce mai multe surse au indicat ca Mohamed ElBaradei a fost inzestrat sa formeze guvernul, adaugand totusi ca acesta este alegerea cea mai logica, transmite AFP.

Presedintia egipteana: Premierul nu a fost inca numit oficial, dar ElBaradei este alegerea logica

Presedintia egipteana a afirmat sambata seara ca Mohamed ElBaradei nu a fost numit oficial prim-ministru, insa el este alegerea cea mai logica, relateaza AFP. Presedintele interimar Adly Mansour s-a.

Perchezitii la un profesor din Drobeta Tr. Severin care ar fi luat mita pentru bacalaureat.

Locuinta unui profesor din Drobeta Turnu Severin este perchezitionata, existand suspiciunea ca acesta ar fi luat mita de la un elev pentru a-l ajuta sa promoveze examenul de bacalaureat, anchetatorii gasind 15. 000 de lei si o suma in euro, informeaza Mediafax. Ofiterii DGA, sub coordonarea procurorului de la Parchetul Tribunalului Mehedinti, fac o perchezitie la locuinta profesorului Marius Arbanas din Drobeta Turnu Severin, acesta fiind suspectat ca a luat mita de la mai multi elevi pentru a .

BAC 2013 Perchezitii la locuinta unui profesor din Drobeta Turnu Severin care ar fi luat mita pentru bacalaureat

Locuinta unui profesor din Drobeta Turnu Severin este perchezitionata, la ora transmiterii acestei stiri, existand suspiciunea ca acesta ar fi luat mita de la mai multi elevi pentru a-i ajuta sa promoveze examenul de bacalaureat, anchetatorii gasind 15. 000 de lei si 2. 500 de euro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )