Libnet.ro
UNICEF

13:15

Moise Guran: Miscarea DNA impotriva premierului Victor Ponta da un sah in anticipatie tuturor initiativelor de modificare a Codului Penal

B1 B1,
Moise Guran: Miscarea DNA impotriva premierului Victor Ponta da un sah in anticipatie tuturor initiativelor de modificare a Codului Penal

Jurnalistul Moise Guran analizeaza, intr-un editorial postat pe biziday. ro, legatura dintre initiativele de modificare a Codului Penal si miscarea DNA impotriva lui Ponta. Miscarea DNA impotriva premierului. continuă pe B1

Ce spune procurorul general despre declansarea urmaririi penale impotriva lui Victor Ponta

Procurorul general Tiberiu Nitu a declarat, vineri, intrebat despre declansarea urmaririi penale impotriva premierului Victor Ponta, ca este un dosar pe rol care isi va urma cursul. Tiberiu Nitu a fa.

Proteste simultane in Bucuresti si Cluj. Oamenii cer demisia premierului Victor Ponta (VIDEO)

Proteste in care oamenii cer demisia premierului Victor Ponta se desfasoara, vineri, in Bucuresti si Cluj, dupa ce premierul Victor Ponta a fost citat la DNA in dosarul in care este implicat si senatorul PSD.

Liberalii nu mai recunosc legitimitatea premierului Victor Ponta

Liberalii nu mai recunosc legitimitatea premierului Victor Ponta, context in care vor boicota actiuni care il implica, cu exceptia motiunii de cenzura si a dezbaterii solicitarii DNA in cazul sau.

Robert Cazanciuc: Am fost surprins de acuzatiile aduse premierului Victor Ponta

Procurorii au cerut Camerei Deputatilor un aviz pentru a putea incepe urmarirea penala impotriva lui Victor Ponta si pentru conflict de interese, avand in vedere ca, in calitate de premier, l-a numit pe Dan .

Cazul premierului Victor Ponta va fi discutat de Comisia pentru libertati civile a Parlamentului European, la cererea dreptei europene

Presedintele Grupului PPE, Manfred Weber, a cerut luni ca situatia premierului Victor Ponta, fata de care s-a cerut inceperea urmaririi penale, sa fie discutata in Parlamentul European, potrivit unui comunicat al conservatorilor europeni.

Radu Banciu, despre urmarirea penala a premierului: Victor Ponta nu ar trebui sa traga ponoasele intrucat el a executat o cariera politica ca la carte. Asta a fost misiunea lui (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu despre dosarul premierului Victor Ponta - e o premiera in executivul romanesc ca un premier in exercitiu sa fie urmarit penal, e o situatie care nu mai.

Iohannis cere demisia premierului Victor Ponta: ,,I-am comunicat

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, vineri, ca, in conditiile in care DNA a comunicat ca premierul Victor Ponta este invinuit de fapte penale, i-a solicitat demisia acestuia, el spunand ca, in opinia sa, este o situatie imposibila.

Cum a inceput lupta personala a premierului Victor Ponta cu justitia

Premierul Victor Ponta a inceput rafuiala cu procurorii si judecatorii, fara sa mai mimeze macar ca respecta independenta justitie, incepand cu luna aprilie, data la care presa scrie ca procurorii se apropiau deja de seful guvernului dupa perchezitia informatica realizata in dosarul Sova. La declaratiile premierului se adauga si actiuni in parlament, unde s-a inregistrat un val de propuneri de modificare a Codului Penal si a Codului de Procedura Penala. In prezent, nu mai putin de 20 de proiecte asteapta sa fie discutate in Camera Deputatilor, la Comisia Juridica. Azi, premierul a dat unda verde, in sedinta Comitetului Executiv al PSD, pentru schimbarea legilor penale.

Ce scrie presa internationala despre urmarirea penala a premierului Victor Ponta

Presa internationala relateaza, vineri, despre urmarirea penala a premierului Romaniei, Victor Ponta, suspectat de fals in inscrisuri sub semnatura privata, complicitate la evaziune fiscala in forma continuata, spalare de bani si conflict de interese.

Ciprian Nica, vicepresedinte al Comisiei Juridice: Audierea finala in cazul premierului Victor Ponta va avea loc luni la ora 16:00

Deputatul PSD Ciprian Nica, vicepresedinte al Comisiei Juridice a afirmat ca, in urma audierii si a consultarii cu premierul Victor Ponta, s-a votat ca audierea finala sa aiba loc luni la ora 16:00,.

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )