Libnet.ro
UNICEF

08:15

Liberalii nu mai recunosc legitimitatea premierului Victor Ponta

Antena3 Antena3,
Liberalii nu mai recunosc legitimitatea premierului Victor Ponta

Liberalii nu mai recunosc legitimitatea premierului Victor Ponta, context in care vor boicota actiuni care il implica, cu exceptia motiunii de cenzura si a dezbaterii solicitarii DNA in cazul sau. continuă pe Antena3

Reactia PSD dupa boicotul anuntat de liberali: Mafia lui Basescu si-a gasit un nou stapan! Cei din PNL cersesc declansarea crizei politice

Liberalii nu mai recunosc legitimitatea premierului Victor Ponta, context in care vor boicota actiuni care il implica, cu exceptia motiunii de cenzura si a dezbaterii solicitarii DNA in cazul sau.

Radu Banciu, despre urmarirea penala a premierului: Victor Ponta nu ar trebui sa traga ponoasele intrucat el a executat o cariera politica ca la carte. Asta a fost misiunea lui (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu despre dosarul premierului Victor Ponta - e o premiera in executivul romanesc ca un premier in exercitiu sa fie urmarit penal, e o situatie care nu mai.

Proteste simultane in Bucuresti si Cluj. Oamenii cer demisia premierului Victor Ponta (VIDEO)

Proteste in care oamenii cer demisia premierului Victor Ponta se desfasoara, vineri, in Bucuresti si Cluj, dupa ce premierul Victor Ponta a fost citat la DNA in dosarul in care este implicat si senatorul PSD.

Mihai Voicu: Cer demisia imediata a premierului Victor Ponta pentru a evita intrarea tarii intr-o criza politica profunda

Mihai Voicu, vicepresedintele PNL, ii cere lui Victor Ponta demisia imediata din functia de prim-ministru pentru a evita intarea tarii intr-o criza politica profunda, informeaza Agerpres. Dupa ce.

Robert Cazanciuc: Am fost surprins de acuzatiile aduse premierului Victor Ponta

Procurorii au cerut Camerei Deputatilor un aviz pentru a putea incepe urmarirea penala impotriva lui Victor Ponta si pentru conflict de interese, avand in vedere ca, in calitate de premier, l-a numit pe Dan .

Ce scrie presa internationala despre urmarirea penala a premierului Victor Ponta

Presa internationala relateaza, vineri, despre urmarirea penala a premierului Romaniei, Victor Ponta, suspectat de fals in inscrisuri sub semnatura privata, complicitate la evaziune fiscala in forma continuata, spalare de bani si conflict de interese.

Iohannis cere demisia premierului Victor Ponta: ,,I-am comunicat

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, vineri, ca, in conditiile in care DNA a comunicat ca premierul Victor Ponta este invinuit de fapte penale, i-a solicitat demisia acestuia, el spunand ca, in opinia sa, este o situatie imposibila.

Care este cea mai riscanta panta pentru Victor Ponta: sa isi dea demisia, sau sa ramana in functie?

Moment de cumpana pentru principalul partid politic aflat la guvernare. A fost convocata o sedinta a Comitetului Executiv al PSD. Presedintele partidului, Victor Ponta, a convocat aceasta sedinta pentru ziua.

Iohannis: Solicit demisia premierului Victor Ponta. Ponta: Doar Parlamentul poate sa ma demita. Un procuror DNA nu este deasupra Parlamentului

Presedintele Klaus Iohannis i-a cerut demisia premierului Victor Ponta, dupa ce procurorii DNA l-au pus sub urmarire penala. Ponta a refuzat, pe motiv ca doar Parlamentul il poate demite. in caz ca Ponta refuza in continuare sa demisioneze, presedintele Klaus Iohannis, potrivit Constitutiei, il poate suspenda din functia de prim-ministru, pentru ca este urmarit penal.

Zgonea, dupa ce Iohannis i-a cerut demisia premierului: Executivul trebuie sa isi duca mai departe mandatul, cu Victor Ponta premier

Valeriu Zgonea, presedintele Camerei Deputatilor, a declarat ca Ponta nu are de ce sa plece de la Guvern, transmite Agerpres. Opozitia si propaganda se agita acum, dar amintesc tuturor ca Guvernul are in.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2643 seconds )