Libnet.ro
UNICEF

05:00

Momente furtunoase la reuniunea Comitetului Executiv Central al PSD: Mai multi ministri au fost aspru criticati

B1 B1,
Momente furtunoase la reuniunea Comitetului Executiv Central al PSD: Mai multi ministri au fost aspru criticati

Reuniunea CExN al PSD de joi s-a desfasurat sub auspiciile unor pozitii publice contradictorii exprimate la nivelul leadership-ului partidului. Unul dintre momentele furtunoase si memorabile din CExN-ul de peste 6. continuă pe B1

VIDEO Victor Ponta, dupa Comitetul Executiv National al PSD: Trebuie sa gasim o solutie care sa arate foarte clar ruperea de trecut, comunism, baroni locali si corupti / Congres in primavara lui 2015. Nu ne retragem de la guvernare; ne prezentam in Parla

Premierul Victor Ponta a declarat joi seara, dupa sedinta Comitetului Executiv National al PSD, ca Partidul Social Democrat are nevoie de un nou proiect, o solutie care sa arate foarte clar ruperea de trecut si care sa scape formatiunea de imaginea unui partid al comunistilor, al baronilor locali si protector al coruptilor. Liderul PSD a mai anuntat ca PSD se va reuni in Congres in primavara anului viitor, cand va fi aleasa o noua conducere a partidului. Totodata, in cadrul CExN s-a mai decis ramanerea PSD la guvernare si continuarea proiectelor, urmand ca Victor Ponta sa se prezinte in fata Parlamentului cu o formula restructurata de Guvern si cu bugetul pentru 2015.

Posibil scenariu pentru Comitetul Executiv al PSD: Dragnea ar putea sa forteze o rafuiala interna

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea ar putea forta o rafuiala interna totala, in cadrul Comitetului Executiv National al PSD, scrie stiripesurse. ro. Totul, pentru ca Congresul rapid sa devina.

Comitetul Executiv al PSD se va intruni joi, potrivit unor surse din conducerea partidului

Comitetul Executiv al PSD se va intruni joi, au declarat pentru Romania libera surse din conducerea partidului. Reuniunea va avea pe ordinea de zi analiza rezultatelor alegerilor prezidentiale, posibile sanctiuni pentru filialele cu performante slabe, dar si stabilirea datei congresului extraordinar al PSD, programat initial pentru luna februarie.

Geoana: Numirile in Guvern se fac cu votul Comitetului Executiv. Premierul trebuie sa vina cu lista de ministri pentru a fi supusi votului (VIDEO)

Mircea Geoana a declarat, marti, ca partidul PSDtrebuie sa decida asupra ministrilor deoarece el asigura guvernarea. Nu cred ca la Comitetul Executiv trebuie sa mergem cu securea scoasa. CEX este mai.

Comitetul Executiv al PSD: agenda si planuri

Mult asteptatul Comitet Executiv al PSD, prima intalnire a conducerii extinse de dupa alegerile prezidentiale, va avea loc joi. Doua lucruri sunt clare pana acum: social-democratii vor pastra la sefia partidului si la Palatul Victoria tandemul Victor Ponta-Liviu Dragnea, pentru a nu risca sa piarda guvernarea. Este de asteptat, insa, sa cada unele capete ale liderilor locali.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )