Libnet.ro
UNICEF

05:15

Momente tensionate derby-ul din Manchester! Pep Guardiola, la un pas de bataie cu Rooney (FOTO)

B1 B1,
Momente tensionate derby-ul din Manchester! Pep Guardiola, la un pas de bataie cu Rooney (FOTO)

Pep Guardiola si-a invins vechiul rival in derby-ul orasului Manchester. Manchester City s-a impus in derby-ul sutelor de milioane de euro din Premier League, scor 2-, potrivit marca. com. Guardiola a. continuă pe B1

Momente tensionate la derby-ul din Manchester! Pep Guardiola, la un pas de bataie cu Rooney (FOTO)

Pep Guardiola si-a invins vechiul rival in derby-ul orasului Manchester. Manchester City s-a impus in derby-ul sutelor de milioane de euro din Premier League, scor 2-, potrivit marca. com. Guardiola a.

City castiga pe terenul lui United in derby-ul orasului Manchester

Victorie cu 2-1 pentru Manchester City, sambata dupa-amiaza, in meciul cu Manchester United disputat pe Old Trafford in etapa a 4-a din Premier League.

Fotografiile sunt martori care nu vorbesc neintrebati: De la aliati la rivali - Istoria relatiei dintre Pep Guardiola si Jose Mourinho (FOTO)

Sambata se scrie un nou episod al rivalitatii care atrage atentia tuturor pasionatilor de sport din lume. Pep Guardiola si Jose Mourinho se vor infrunta de aceasta data in Anglia in.

Mourinho acuza arbitrajul la derby-ul cu City

Jose Mourinho s-a declarat dezamagit de infrangerea din derby-ul cu Manchester City, dar si mai dezamagit de doua dintre deciziile luate de centralul Mark Clattenburg.

Cota MARE pentru duelul Sumudica Reghecampf! Fii inspirat si profita acum de PARIUL ZILEI de la STANLEYBET la derby-ul Steaua - Astra!

P) Unul tocmai si-a vazut visul cu ochii si a devenit campion in Liga I, celalalt are de respectat un blazon la cea mai titrata echipa din Romania. Ambii reprezinta in acest an fotbalul.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,235 seconds )