Libnet.ro
UNICEF

18:30

Monica Anghel a ramas fara serviciu si la radio si la TV

ADPM ADPM,
Monica Anghel a ramas fara serviciu si la radio si la TV

Monica Anghel este nevoita sa isi reorganizeze cariera dupa ce a pierdut, dintr-un foc, ambele locuri de munca de unde isi castiga salariul lunar, la radio si in televiziune. continuă pe ADPM

Monica Anghel pleaca de la Europa FM, dupa sapte ani de colaborare: Vreau sa ma reapuc de muzica

Monica Anghel 42 de ani) pleaca de la postul de radio Europa FM, acolo unde prezenta matinalul Desteptarea, alaturi de George Zafiu si Vlad Petreanu, pentru a se reapuca de muzica, dupa sapte ani de colaborare, noteaza Paginademedia. ro. Artista le-a multumit fostilor colegi si a declarat ca poarta negocieri cu alte posturi de radio.

Sapunaru a ramas fara echipa, dupa o despartire cu scantei de Elche

Internationalul roman Cristian Sapunaru a ramas fara echipa dupa ce formatia spaniola Elche i-a reziliat unilateral contractul, cu doi ani mai devreme de incheierea sa. Romanul a anuntat ca va contesta decizia clubului.

Spitalele din Romania au ramas fara rezerve de sange: Ministerul Sanatatii trage un semnal de alarma

Ministerul Sanatatii a facut un apel la populatie, cerand sa doneze sange, in contextul in care spitalele din tara s-au plans ca au ramas fara rezerve de sange, potrivit Capital. Din cauza deficitului.

Peste 26.000 de amenzi, date de politisti in minivacanta de Sfanta Maria. Peste 1.000 de soferi au ramas fara permise

Peste 26. 592 de sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 6. 866 de lei au fost aplicate de politisti, in minivacanta de Sfanta Maria. De asemena, peste 1. 000 de soferi au ramas fara permis de conducere, informeaza MAI.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )