Libnet.ro
UNICEF

14:15

Monica Iacob-Ridzi cere regim semideschis de executare a pedepsei

România Liberă România Liberă,
Monica Iacob-Ridzi cere regim semideschis de executare a pedepsei

Fostul ministru Monica Iacob Ridzi, condamnata la cinci ani de inchisoare pentru abuz in serviciu, a cerut Penitenciarului Gherla stabilirea unui regim semideschis de executare a pedepsei, invocand faptul ca sufera de numeroase afectiuni medicale, printre care trombofilie si leuconeutropenie, conform Mediafax. continuă pe România Liberă

Monica Iacob Ridzi a cerut Penitenciarului Gherla regim semideschis de executare a pedepsei, explicand ca sufera de trombofilie

Fostul ministru Monica Iacob Ridzi, condamnata la cinci ani de inchisoare pentru abuz in serviciu, a cerut Penitenciarului Gherla stabilirea unui regim semideschis de executare a pedepsei. Ea a argumentat ca sufera.

Monica Iacob Ridzi a ajuns la Spitalul Penitenciar Jilava, dupa un drum de 24 de ore

Monica Iacob Ridzi a ajuns la Spitalul Penitenciar Jilava, dupa un drum de 24 de ore, potrivit unor surse din Administratia Nationala Penitenciarelor, citate de Mediafax. Ridzi a fost transferata, la cerere, din.

Monica Iacob-Ridzi a ajuns la Penitenciarul Jilava

Dupa un drum de 28 de ore cu duba, fosta ministra Monica Iacob Ridzi a ajuns la Penitenciarul Jilava, conform B1 TV.

Monica Iacob Ridzi a fost transferata, la cerere, la Spitalul Penitenciar Jilava

Monica Iacob Ridzi a ajuns la Spitalul Penitenciar Jilava, unde a fost transferata, la cerere, din motive medicale, de la sectia din Cluj-Napoca a Penitenciarului Gherla, dupa un drum de 24 de ore, potrivit unor surse.

Monica Iacob Ridzi, transferata de la Cluj-Napoca la Spitalul Penitenciar Jilava

Monica Iacob Ridzi, condamnata la cinci ani de inchisoare pentru abuz in serviciu, a fost transferata, luni, de la sectia exterioara din Cluj-Napoca a Penitenciarului Gherla la Spitalul Penitenciar Jilava, in .

Monica Iacob Ridzi, transferata de la Cluj-Napoca la Spitalul Penitenciar Jilava

Monica Iacob Ridzi, condamnata la cinci ani de inchisoare pentru abuz in serviciu, a fost transferata, luni, de la sectia exterioara din Cluj-Napoca a Penitenciarului Gherla la Spitalul Penitenciar Jilava, in baza unei solicitari de internare, potrivit unor surse din cadrul penitenciarului clujean.

Monica Iacob Ridzi, transportata de urgenta la spitalul Penitenciarului Jilava

Monica Iacob Ridzi, inchisa pentru coruptie la Penitenciarul Gherla, a fost transferata, luni, la Spitalul Penitenciar Jilava, informeaza Mediafax.

100 de minute: Monica Iacob Ridzi, scrisoare cutremuratoare din inchisoare. Regret ca m-am implicat in politica

Alessandra Stoicescu a prezentat, in exclusivitate, in cadrul editiei de marti a emisiunii 100 de minute, o scrisoare cutremuratoare a Monicai Iacob Ridzi, condamnata la inchisoare cu executare pentru abuz in.

Tiberiu Iacob Ridzi: Sunt 22 de ore de cand sotia mea a plecat de la Penitenciarul Gherla din Cluj-Napoca. Nu a ajuns nici acum la Jilava (VIDEO)

Sotul fostului ministru Monica Iacob Ridzi a declarat marti intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Romania acum de pe B1 TV ca, desi a plecat luni la ora 16 din Cluj pentru a fi internata la Sp.

Sotul Monicai Iacob Ridzi: Starea de sanatate a sotiei mele s-a agravat. In penitenciar nu poate primi tratament potrivit

Primarul din Petrosani, Tiberiu Iacob Ridzi, sotul Monicai Iacob Ridzi, spune ca starea de sanatate a acesteia s-a agravat si ca in penitenciar nu ii poate fi administrat tratamentul necesar, in timp ce avocatul afirma ca va face demersuri pentru un eventual transfer la un spital penitenciar.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )