Libnet.ro
UNICEF

13:30

Monica Macovei, obligata sa plateasca despagubiri. Are de achitat o suma record

Antena3 Antena3,
Monica Macovei, obligata sa plateasca despagubiri. Are de achitat o suma record

Monica Macovei a pierdut definitiv procesul cu Autoritatea Electorala Permanenta si are de platit o suma record, ca urmare a hotararii Tribunalului Bucuresti. Instanta a respins apelul Monicai Macovei ?. continuă pe Antena3

Monica Macovei a pierdut definitiv procesul cu AEP. Ce suma trebuie sa plateasca europarlamentarul

Europarlamentarul Monica Macovei a pierdut definitiv procesul cu Autoritatea Electorala Permanenta AEP). Mai mult, aceasta are de platit o suma record, ca urmare a hotararii Tribunalului Bucuresti.

INTERVIU Monica Macovei: Ca romanca, eu nu vreau sa fiu protejata de Germania si de Franta. Vreau sa fiu protejata de NATO si de Marea Britanie

Europarlamentarul Monica Macovei vorbeste, intr-un interviu pentru Adevarul, despre atitudinea membrilor fondatori ai comunitatii europene de a impinge Marea Britanie cat mai repede afara, dar si despre planul ciudat al Germaniei si Frantei de reformare a UE prin distantare de NATO.

Monica Macovei a pierdut procesul privind finantarea campaniei prezidentiale prin PayPal

Europarlamentarul Monica Macovei a pierdut definitiv procesul cu AEP privind donatiile primite in campania pentru alegerile prezidentiale din 2014 prin sistemul electronic PayPal, potrivit hotararii Tribunalului Bucuresti din 30 iunie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )