Libnet.ro
UNICEF

22:16

Monica Niculescu, declaratie surpinzatoare dupa infrangerea din Fed Cup. Asa ceva n-am mai vazut

Antena3 Antena3,
Monica Niculescu, declaratie surpinzatoare dupa infrangerea din Fed Cup. Asa ceva n-am mai vazut

Monica Niculescu e uimita de ceea ce a reusit Karolina Pliskova in duelul dintre Romania si Cehia de la Fed Cup. Pliskova a castigat trei meciuri, ultimul alaturi de Strycova in meciul de dublu contra Ralucai. continuă pe Antena3

Jucatoare in lacrimi, dupa infrangerea din meciul cu Cehia

Jucatoarea de tenis Andreea Mitu nu a putut vorbi, duminica seara, la conferinta de presa de dupa infrangerea din meciul cu Cehia din cauza lacrimilor, ea considerand ca evolutia sa a dus la esecul echipei nationale a Romaniei in Fed Cup, transmite Agerpres.

Simona Halep, declaratie suprinzatoare dupa infrangerea din Fed Cup: M-am enervat...

Simona Halep a oferit prima reactie dupa infringerea in fata Karolinei Pliskova, scor 7-6, 4-6, 2-6. Sportiva noastra spera ca miine sa cistige, chiar daca o va intilni pe Petra Kvitova, cea mai valoroasa.

Andreea Mitu, in lacrimi dupa infrangerea din Fed Cup

Jucatoarea de tenis Andreea Mitu nu a putut vorbi, duminica seara, la conferinta de presa de dupa infrangerea din meciul cu Cehia din cauza lacrimilor, ea considerand ca evolutia sa a dus la esecul echipei.

George Cosac, reactie dupa infrangerea din Fed Cup. Ce regret are

George Cosac, presedintele FRT, a comentat la Dolce Sport infrangerea Romaniei cu Cehia la Fed Cup. Este o infrangere cat o victorie. Am avut 4 meciuri de simplu extraordianare, de calitate deosebita, in care fetele.

Fed Cup/ Monica Niculescu a trecut de Petra Kvitova pentru ca are un stil unic in lume. Esti un geniu, i s-a spus romancei

Romania - Cehia este 1-1 dupa prima zi a disputei din Fed Cup, punctul nostru fiind adus de Monica Niculescu, desi asteptari uriase erau pe Simona Halep.

Monica Niculescu, victorie uriasa cu Petra Kvitova in Fed Cup

Romania a egalat Cehia la Fed Cup dupa al doilea meci de simplu in care Monica Niculescu a invins-o pe lidera Cehiei, Petra Kvitova.

Romania - Cehia 1-1: Monica Niculescu, coplesita de emotii dupa victoria carierei la Fed Cup. Cum a reactionat si ce a spus

Sportiva de 28 de ani fusese batuta in minimum de seturi, 4-6, 1-6, de Petra Kvitova in singura intalnire care avusese loc intre cele doua pana la confruntarea de Cluj. Acum insa, a venit vremea revansei, una care a aruncat in aer o sala de 7. 000 de locuri.

LIVE SCOR: Monica Niculescu - Karolina Pliskova, meci din Fed Cup

In meciul dintre Meciul Monica Niculescu si Karolina Pliskova din cadrul Fed Cup, jucatoare ceha a castigat primul set cu 6 la 4, iar in setul al doilea cele doua jucatoare sunt la egalitate.

Monica Niculescu a pierdut meciul cu Karolina Pliskova. Meciul de dublu, decisiv pentru calificarea in Fed Cup

In meciul dintre Meciul Monica Niculescu si Karolina Pliskova din cadrul Fed Cup, jucatoare ceha a castigat primul set cu 6 la 4, iar in setul al doilea cele doua jucatoare sunt la egalitate.

Monica Niculescu, dupa esecul cu Pliskova: Asa ceva nu am vazut

Tenismena Monica Niculescu a pierdut, duminica, scor 4-6, 6-4, 3-6, meciul disputat la Cluj in cadrul Fed Cup, in fata Karolinei Pliskova, din Cehia. Tricolorele au ratat calificarea in semifinale, fiind invinse de Cehia cu 3-2.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )