Libnet.ro
UNICEF

16:01

Monica Pop rabufneste, cu privire la legea obligativitatii vaccinarii: Am primit amenintare cu moartea!

Antena3 Antena3,
Monica Pop rabufneste, cu privire la legea obligativitatii vaccinarii: Am primit amenintare cu moartea!

Medicul Monica Pop sustine ca a primit amenintari cu moartea in momentul in care a fost propusa obligativitatea vaccinarii pentru bolile care mutileaza si ucid, insa acum, exact cei care s-au opus la acel moment, vor sa oblige. continuă pe Antena3

Monica Pop rupe tacerea despre obligativitatea vaccinarii anti-Covid-19: Am primit amenintari cu moartea

Medicul oftalmolog, Monica Pop, a vorbit in cursul serii de duminica despre probabilitatea ca legea obligatorie a vaccinarii sa fie aplicata si in Romania. Fostul manager al Spitalului de Oftalmologie din Bucuresti si-a expus vehement dezacordul cu privire la acest subiect, aducand critici dure la adresa autoritatilor. Vaccinarea ar putea deveni obligatorie Dupa aparitia informatiei .

Dr. Monica Pop, despre legea vaccinarii obligatorii: Ce faci? Iei omul cu arcanul si il bati daca el nu doreste?

Potrivit unui document oficial se vor face demersuri pentru adoptarea Legii Vaccinarii care va cuprinde obligativitatea vaccinarii populatiei. Facand referire la textul care a fost scris inca din 2017, medicul Monica Pop a vorbit duminica seara, la Antena 3, despre cum a aparut aceasta lege si care ar fi consecintele ei.

Monica Pop, reactie furioasa dupa dezvaluirile lui Dragos Bucur: Este inadmisibil asa ceva

Mesajul actorului Dragos Bucur din mediul online a crea valva! Zilele trecute, sotul Danei Nalbaru a publicat, pe contul sau oficial de Facebook, un mesaj uluitor catre toti romanii. Dragos Bucur a marturisit ca nu poarta masca de protectie si nici nu se vaccineaza impotriva COVID-19. Dupa aceste dezvaluiri curajoase, vedeta de la PRO TV .

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,197 seconds )