Libnet.ro
UNICEF

01:05

Monstrul de peste 400 de kilograme dintr-un lac din Alabama

Antena3 Antena3,
Monstrul de peste 400 de kilograme dintr-un lac din Alabama

Un grup de prieteni din Alabama a capturat un aligator de peste 400 de kilograme dintr-un lac. Mai exact, aligatorul are 417 kilograme, conform autoritatilor, care au fost surprinse de captura. continuă pe Antena3

Bustul sculptorului francez Auguste Rodin, FURAT dintr-un muzeu din Copenhaga

Bustul sculptorului francez Auguste Rodin a fost furat dintr-un muzeu din Copenhaga. Politia din Danemarca a dat in urmarire doi suspecti.

Vaslui: 80 de perchezitii la persoane suspecte de furt cu energie electrica. Prejudiciul se ridica la peste 400.000 de lei

Peste 100 de politisti vasluieni efectueaza perchezitii in Barlad si Miurgeni, dar si in zone de la periferie la persoane suspectate de furt cu energie electrica, care ar fi prejudiciat statul cu aproximativ.

Peste 400 de imigranti au fost arestati in Turcia inainte de a traversa marea spre Grecia

Politia turca a arestat 435 de imigranti, in majoritate sirieni, care incercau sa ajunga pe mare in Mytilene, pe insula greceasca Lesbos, pornind din orasul turc Ayvacik, regiunea Marmara nord-vest), relateaza Agerpres.

Fenomen misterios pe un lac din Venezuela. Ce se intampla cand norii dezlantuie furtuna

Lacul Maracaibo din Venezuela a intrat in Cartea Recordurilor pentru cea mai mare concentratie de fulgere, cu o rata anuala de 250 de fulgere pe kilometru patrat, informeaza BBC. Pe lacul Maracaibo din Venezuela.

Danemarca: Un bust de Rodin, furat in amiaza mare dintr-un muzeu din Copenhaga

Muzeul Gliptoteca a fost pradat ziua in amiaza mare. Un bust din bronz realizat de sculptorul francez Auguste Rodin a fost sustras de doi indivizi cu trasaturi din Europa de Est, potrivit politiei daneze. Sculptura.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )