Libnet.ro
UNICEF

20:00

JP Morgan si Credit Suisse, penalizate cu 417 mil. dolari pentru inselarea investitorilor

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
JP Morgan si Credit Suisse, penalizate cu 417 mil. dolari pentru inselarea investitorilor

JP Morgan Chase si Credit Suisse au acceptat sa plateasca aproape 417 milioane de dolari pentru inchiderea unei investigatii in Statele Unite, in care au fost acuzate de inselarea investitorilor, prin plasamente in intrumente financiare garantate prin. continuă pe Wall-Street Ro

JP Morgan Chase si Credit Suisse, penalizate cu 417 milioane de dolari, pentru inselarea unor investitori

JP Morgan Chase si Credit Suisse au acceptat sa plateasca aproape 417 milioane de dolari pentru inchiderea unei investigatii in Statele Unite, in care au fost acuzate de inselarea investitorilor, prin.

JP Morgan si Credit Suisse, penalizate cu 417 milioane dolari in SUA

Banca americana JP Morgan Chase si Credit Suisse au acceptat sa plateasca aproape 417 milioane de dolari pentru inchiderea unei investigatii in Statele Unite ale Americii SUA), in care au fost acuzate de inselarea investitorilor, prin plasamente in instrumente financiare garantate prin credite imobiliare, potrivit Bloomberg.

Cand americanii dau amenzi: JP Morgan Chase si Credit Suisse au acceptat sa plateasca ...

Ca sa nu se mai faca valva in jurul lor, JP Morgan Chase si Credit Suisse au acceptat sa plateasca aproape 417 milioane de dolari pentru inchiderea unei investigatii in Statele Unite, in care au fost acuzate de inselarea investitorilor, prin plasamente in instrumente financiare garantate prin credite imobiliare. Banca americana JP Morgan va plati o amenda de 296,9 milioane de dolari, in acordul cu Comisia americana pentru bursa si valori mobiliare SEC), transmite Bloomberg, citat de .

Guvernul SUA DONEAZA 710.000 de dolari pentru RENOVAREA A DOUA SPITALE DIN ROMANIA.

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Mark Gitenstein, a participat, joi, la o ceremonie in care Guvernul SUA doneaza 410. 000 dolari pentru renovarea Spitalului din Ghimpati, judetul Giurgiu, o alta donatie, de 300. 000 dolari, vizand renovarea Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii Sf. Maria din Iasi, potrivit Mediafax. Potrivit unui comunicat al ambasadei SUA, proiectul vizand Spitalul din Ghimpati este finantat de Comandamentul European al SUA EUCOM) si va include renovarea fatadei .

Google va plati 22,5 milioane de dolari pentru inchiderea unei investigatii a Comisiei Federale pentru Comert

Google va plati 22,5 milioane dolari pentru inchiderea unei investigatii a Comisiei Federale pentru Comert FTC) din SUA in care compania este acuzata de implantarea unor aplicatii cookie pe browserul de Internet.

Google va plati 22,5 milioane de dolari pentru inchiderea unei investigatii in SUA

Compania Google va plati 22,5 milioane de dolari pentru inchiderea unei investigatii a Comisiei Federale pentru Comert FTC) din Statele Unite ale Americii, in care compania este acuzata de implantarea unor aplicatii cookie pe browserul de Internet Safari al Apple, pentru urmarirea comportamentului utilizatorilor.

BP va plati 4,5 miliarde de dolari pentru inchiderea unei investigatii legate de explozia din Golful Mexic

Grupul BP a acceptat azi plata a circa 4,5 miliarde de dolari pentru inchiderea investigatiei federale din Statele Unite ale Americii privind dezastrul ecologic din istoria SUA, provocat in 2010, de o explozie la o platforma petroliera din Golful Mexic, conform Bloomberg.

Guvernul SUA doneaza 710.000 de dolari pentru renovarea a doua spitale, din Iasi si Ghimpati

Guvernul Statelor Unite ale Americii doneaza 710. 000 de dolari pentru renovarea a doua spitale din Romania, informeaza Mediafax. Cele doua spitale ce vor fi renovate de SUA sunt Spitalul din Ghimpati, judetul.

Guvernul Statelor Unite a donat 710.000 de dolari pentru renovarea a doua spitale romanesti

Ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti a participat, joi, la Ghimpati la o ceremonie in care Guvernul SUA doneaza 410. 000 de dolari pentru renovarea spitalului din localitate. Pe langa spitalul din judetul.

British Petroleum va primi o amenda record de 4,5 miliarde dolari pentru dezastrul din Golful Mexic din 2010

Compania petroliera British Petroleum ar putea primi o amenda record pentru dezastrul 2010, de la statia de exploatare Deepwater Horizon din Golful Mexic. Potrivit BBC, amenda este de 4,5 miliarde de dolari. in.

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )