Libnet.ro
UNICEF

16:30

Moscova, foarte preocupata de sanctiunile UE impotriva Iranului

Adevărul Adevărul,
Moscova, foarte preocupata de sanctiunile UE impotriva Iranului

Rusia s-a declarat, miercuri, foarte preocupata de noile sanctiuni decise luni de Uniunea Europeana impotriva Iranului, care submineaza reluarea negocierilor pe care ea vrea sa le organizeze, intr-un comunicat al Ministerului Afacerilor Externe. continuă pe Adevărul

UE a prelungit cu un an sanctiunile impotriva Belarusului, acuzand nerespectarea drepturilor omului si a statului de drept

Uniunea Europeana a prelungit luni cu un an sanctiunile impotriva Belarusului, subliniind ca este in continuare puternic ingrijorata de nerespectarea drepturilor omului, democratiei si statului de drept in aceasta tara condusa autoritarist de catre Aleksandr Lukasenko. Dat fiind ca detinutii politici nu au fost inca eliberati, ca niciun detinut eliberat nu a fost reabilitat si avand in vedere absenta unei ameliorari a situatiei democratiei in tara, ministrii europeni de Externe au decis sa prelungeasca cu un an atat blocarea averilor, cat si interdictiile de eliberare de vize turistice aflate in vigoare impotriva a 243 de membri din cadrul regimului, in cursul unei reuniuni la Luxemburg.

UE a adoptat o noua serie de sanctiuni impotriva Iranului.

Uniunea Europeana a decis luni adoptarea de noi sanctiuni impotriva Iranului, intensificand presiunile din cauza programului nuclear, anunta ministrul german de Externe, Guido Westerwelle, scrie Mediafax. Am adoptat o noua serie de sanctiuni pentru a intensifica presiunile si a facilita negocierile, a spus Westerwelle, citat de Reuters. Noile sanctiuni vizeaza sistemul bancar iranian, industria si transporturile maritime. Occidentul si Israelul suspecteaza Iranul ca incearca sa fabrice .

UE a prelungit cu un an sanctiunile impotriva Belarusului

Uniunea Europeana UE) a prelungit cu un an sanctiunile impotriva Belarusului, subliniind ca este in continuare puternic ingrijorata de nerespectarea drepturilor omului, democratiei si statului de drept , relateaza sursele de presa.

Uniunea Europeana a prelungit cu un an sanctiunile impotriva Belarusului. ...

Uniunea Europeana a prelungit luni cu un an sanctiunile impotriva Belarusului, subliniind ca este in continuare puternic ingrijorata de nerespectarea drepturilor omului, democratiei si statului de drept in aceasta tara condusa autoritarist de catre Aleksandr Lukasenko, informeaza Mediafax. Dat fiind ca detinutii politici nu au fost inca eliberati, ca niciun detinut eliberat nu a fost reabilitat si avand in vedere absenta unei ameliorari a situatiei democratiei in tara, ministrii europeni de .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )