Libnet.ro
UNICEF

08:15

Mosternitoarea imperiului Nina Ricci, condamnata in Franta la inchisoare pentru evaziune fiscala

Hotnews Hotnews,
 Mosternitoarea imperiului Nina Ricci, condamnata in Franta la inchisoare pentru evaziune fiscala

Un tribunal parizian a decis luni ca mostenitoarea imperiului de moda si parfumerie Nina Ricci este vinovata de frauda fiscala intr-un proces rasunator declansat de dezvaluirea unei liste a celor care au folosit serviciile filialei elvetiene a HSBC Bank. continuă pe Hotnews

Mostenitoarea imperiului Nina Ricci a fost condamnata la trei ani de inchisoare pentru evaziune fiscala, in scandalul HSBC

Mostenitoarea imperiului de moda si parfumerie Nina Ricci, a fost condamnata in Franta pentru evaziune fiscala, relateaza Reuters. Arlette Ricci, nepoata Ninei Ricci, a fost condamnata la trei ani de.

Mostenitoarea casei de moda Nina Ricci, condamnta la trei ani de inchisoare

Mostenitoarea casei de moda si parfumerie Nina Ricci a fost condamnata la trei ani de inchisoare si la plata unor amenzi in valoare de 1 milion de euro pentru frauda fiscala, intr-un caz deschis in urma.

Mostenitoarea casei de moda Nina Ricci, condamnta la trei ani de inchisoare pentru evaziune fiscala

Mostenitoarea casei de moda si parfumerie Nina Ricci a fost condamnata la trei ani de inchisoare si la plata unor amenzi in valoare de 1 milion de euro pentru frauda fiscala, intr-un caz deschis in urma dezvaluirilor din luna februarie legate de filiala elvetiana a bancii britanice HSBC.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )