Libnet.ro
UNICEF

07:46

Motiunea de cenzura impotriva Cabinetului Dancila a fost depusa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Motiunea de cenzura impotriva Cabinetului Dancila a fost depusa

ACTUALIZARE - Stelian Ion: PSD trebuie sa respecte democratia, sa nu forteze o citire in noaptea asta, ca hotii, evident, a acestei motiuni ----------- Motiunea de cenzura impotriva Cabinetului Dancila a fost depusa marti, la Parlament, anuntul fiind facut de liderul deputatilor PNL Raluca Turcan, in prezenta liderilor opozitiei. Motunea este semnata de 237 de parlamentari, printre care si de deputati ai minoritatilor nationale, de patru ai PSD si de un deputat independent. continuă pe Ziarul Bursa

VIDEO Motiunea de cenzura impotriva Cabinetului Dancila a fost depusa

Motiunea de cenzura impotriva Cabinetului Dancila a fost depusa marti, la Parlament, anuntul fiind f.

Cine sunt social-democratii care au semnat motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila

Motiunea de cenzura, initiata de Opozitie la adresa Guvernului Dancila, a fost depusa marti in Parlament. Aceastanu a fost semnata doar de alesii Opozitiei, ci si de parlamentari ai PSD. Cei care.

Cine sunt PSD-istii care au semnat motiunea de cenzura impotriva Guvernului

Motiunea de cenzura, initiata de Opozitie la adresa Guvernului Dancila, a fost depusa marti in Parlament. Aceastanu a fost semnata doar de alesii Opozitiei, ci si de parlamentari ai PSD. Cei care.

Zi de foc pentru Cabinetul Dancila. Liberalii decid daca depun motiunea de cenzura impotriva Guvernului

Zi de foc pentru Cabinetul Dancila. Liberalii decid marti daca depun motiunea de cenzura impotriva Guvernului. Liberalii se lauda ca au strans 237 de semnaturi iar printre semnatari sunt si parlament.

Cine sunt PSD-istii care au semnat motiunea de cenzura

Motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila nu a fost semnata doar de alesii Opozitiei, ci si de parlamentari ai PSD.

SONDAJ Ce sanse dati motiunii impotriva guvernului Dancila, anuntata de liberali?

PNL intentioneaza sa depuna azi, in Parlament, motiunea de cenzura contra guvernului Dancila, dupa cum a anuntat liderul partidului, Ludovic Orban. Data cand va fi votata motiunea urmeaza sa fie stabilita. Documentul are, dupa cate spune Orban, mai multe semnaturi decat necesarul de voturi pentru ca motiunea sa treaca. Sondaj HotNews. ro: Ce sanse dati motiunii impotriva guvernului Dancila, anuntata de liberali?.

Oficial. Motiunea de cenzura a fost depusa: 4 parlamentari PSD au trecut de partea Opozitiei. Turcan: PSD vrea ca motiunea sa fie citita noaptea, ca hotii!

Opozitia a depus motiunea de cenzura marti seara, urmand ca Birourile Permanente reunite ale Parlamentului sa stabileasca calendarul pentru citirea si votul acesteia.

Liberalii vor sa depuna marti motiunea de cenzura. PNL spune ca are destule voturi pentru a darama Guvernul Dancila

Parlamentarii liberali vor sa depuna marti motiunea contra guvernului Viorica Dancila, a declarat, luni, Ludovic Orban, liderul PNL spunand ca documentul va fi sustinut de peste 237 de semnaturi.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )