Libnet.ro
UNICEF

19:00

Motivarea arestarii lui Traian Berbeceanu: E un pericol social evident, poate zadarnici urmarirea penala

Hotnews Hotnews,
 Motivarea arestarii lui Traian Berbeceanu: E un pericol social evident, poate zadarnici urmarirea penala

Curtea de Apel Alba Iulia a facut publica luni, partial, motivarea arestarii preventive a sefului Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate BCCO) Alba Iulia, comisarul sef Traian Berbeceanu, magistratii aratand ca acesta este un pericol social evident, ar putea zadarnici urmarirea penala si ar putea influenta martorii. continuă pe Hotnews

Motivarea arestarii in cazul lui Traian Berbeceanu: E un PERICOL SOCIAL evident

Curtea de Apel Alba Iulia a facut publica, luni, partial, motivarea arestarii preventive a sefului BCCO Alba Iulia, comisarul-sef Traian Berbeceanu, magistratii aratand ca acesta este un pericol social evident.

FOTO VIDEO Traian Berbeceanu arestat. Motivarea instantei: notorietatea l-a transformat in pericol public

Curtea de Apel Alba Iulia a prezentat rezolutia prin care Traian Berbeceanu si cei doi oameni de afaceri apropiati ai sai, Titus si Anisoara Biriescu, au primit mandatele de arestare preventiva. Potrivit instantei, chiar si notorietatea de care se bucura comisarul sef al BCCO Alba a cantarit in luarea deciziei prin care a fost trimis dupa gratii.

Deva: 300 de persoane au participat la un miting de sustinere a comisarului Traian Berbeceanu, seful Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Alba Iulia, aflat in arest preventiv

Aproximativ 300 de persoane au participat, duminica, in fata sediului DIICOT Hunedoara, la o actiune de sustinere a comisarului sef Traian Berbeceanu, participantii declarand ca mentinerea acestuia in stare de arest preventiv este o masura incorecta. Protestatarii s-au adunat in fata sediului DIICOT Hunedoara din Deva, avand pancarte inscriptionate cu mesaje precum: Traian Berbeceanu= integritate, onestitate, liniste, Respect Traian Berbeceanu, Eliberati-ne comisarul, Traian Berbeceanu nu este un pericol pentru ordinea publica, Vrem probe, nu vorbe.

Razboi intre Traian Berbeceanu si procurorul-sef Ioan Muresan: informatii pastrate la secret au ajuns dezvaluiri

Arestarea comisarului-sef Traian Berbeceanu, seful Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Alba, a scos la iveala un adevarat razboi intern, purtat intre oamenii comisarului si procurori. Ioan Muresan, procurorul sef al DIICOT Serviciul Teritorial Alba, a devenit tinta unor dezvaluiri si acuzatii sustinute cu ajutorul unor probe facute publice de apropiati ai lui Traian Berbeceanu.

Mitingul de sustinere a comisarului-sef Traian Berbeceanu nu s-a incheiat nici la aceasta ora. Peste 300 de persoane protesteaza la Deva

Update 23. 10 - Mitingul de sustinere a comisarului-sef Traian Berbeceanu nu s-a incheiat nici la aceasta ora. Protestatarii sunt nemultumiti de faptul ca Berbeceanu a fost arestat preventiv si spun ca este.

Sotia lui Traian Berbeceanu: Suntem increzatori ca, pana la urma, adevarul va iesi la suprafata

Sotia comisarului Traian Berbeceanu, Gabriela Berbeceanu, sustine nevinovatia sotului ei. Este greu pentru ca este departe de familie, el are o relatie foarte stransa cu copilul, a spus sotia lui.

Pasaje din referatul procurorilor DIICOT in cazul sefului de la Crima Organizata Alba, Traian Berbeceanu

Alessandra Stoicescu a prezentat in emisiunea 100 de Minute de la Antena 3 mai multe pasaje din referatul procurorilor DIICOT in cazul sefului de la Crima Organizata Alba, Traian Berbeceanu. Pasaje din referatul.

Mii de oameni transmit pe Facebook mesaje de sustinere pentru comisarul Traian Berbeceanu

Mii de oameni din tata tara transmit zile mesaje de sustinere pentru comisarul sef Traian Berbeceanu, seful Brigazii de Combatare a Criminalitatii Oraganizate Alba Iulia. Pagina speciala creata pe Facebook a adunat peste 5. 000 de apecizeri in doar 48 de ore. Berbeceanu a fost arestat preventiv pentru sprijinirea unui grup infractional si favorizarea infractorului.

Seful BCCO Alba, Traian Berbeceanu, inlocuit din functie dupa ce a fost arestat preventiv.

Seful Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Brasov, comisarul-sef Gabriel Florescu, a fost transferat la Alba-Iulia, unde va prelua functia lui Traian Berbeceanu, arestat preventiv, pentru favorizarea unei grupari acuzate de evaziune fiscala in valoare de 3,5 milioane lei. Citeste si: Seful BCCO Alba Iulia, Traian Berbenceanu, a fost arestat preventiv Prin dispozitie a inspectorului general, cu data de 28 octombrie, seful B. Brasov, comisarul-sef de politie Florescu .

Secvential. Pe cine a DERANJAT Traian Berbeceanu? La compromiterea comisarului-sef se lucra inca din 2007

La compromiterea lui Traian Berbeceanu se lucra inca din anul 2007. Dezvaluirea a fost facuta duminica, la emisiunea Secvential, de jurnalistul Robert Wagner, pe baza unor probe, sustine acesta. Din mai multe.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )