Libnet.ro
UNICEF

16:15

4 motive pentru care sa apelezi la o agentie de SEO pentru magazinul tau online

Adevărul Adevărul,
4 motive pentru care sa apelezi la o agentie de SEO pentru magazinul tau online

Persoanele care detin un magazin online si se intreaba de ce ar trebui sa apeleze la o agentie SEO pentru a creste popularitatea site-ului, au mai multe motive prezentate de specialisti. Un magazin online nu va vinde nici macar la jumatate din capacitatea sa in absenta unui seo de buna calitate. continuă pe Adevărul

CTP, motivul pentru care romanii se inghesuie sa faca vaccinul anti-Covid-19: Musai ne trebuie, din aceasta cauza

Gazetarul Cristian Tudor Popescu dezvaluie principalul motiv al epuizarii locurilor disponibile penru vaccinarea anti-Covid-19, astfel ca romanii au luat cu asalt toate mijloacele prin care s-au putut programa. Cu o ironie care ne pune pe ganduri, CTP subliniaza inca o data ca la romani merge si asa. Promovarea campaniei de vaccinare este slaba Criticul si .

Filmarea pentru care a fost data Diana Sosoaca afara din AUR

Senatoarea Diana Sosoaca a fost exclusa din Alianta pentru Unirea Romanilor AUR). Propunerea fost facuta de Claudiu Tirziu si Sorin Lavric. Informatia a fost confirmata la Antena 3 de deputatul AUR Dan Tanasa care a spus ca unul dintre motive a fost participarea Dianei Sosoaca la petrecerea cu lautari.

Motivele medicale pentru care elevii si profesorii pot continua scoala online

Inainte de redeschiderea scolilor, ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a prezentat situatiile in care elevii pot face in continuare orele online, de acasa, desi colegii lor de clasa merg la scoala, dupa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )