Libnet.ro
UNICEF

12:30

5 motive pentru care sa inlocuiesti ochelarii de vedere cu lentilele de contact

România Liberă România Liberă,
5 motive pentru care sa inlocuiesti ochelarii de vedere cu lentilele de contact

Peste 500 de milioane de oameni din intreaga lume au, la un moment dat, probleme cu vederea, cele ma. continuă pe România Liberă

5 motive pentru care investitorii iti ignora business-ul

Unii pot spune ca atragerea unei investitii este un moment de cotitura si de referinta pentru un business. Momentul este glorificat, poate chiar romantat, insa in realitate totul este un proces pragmatic si deseori manat de scepticism.

Statele Unite au publicat lista produselor din China pentru care vor impune tarife suplimentare

Statele Unite au publicat o lista de produse din China, domniata de bunuri de inalta tehnologie, care intra in componenta unor importuri de 50 de miliarde de dolari pentru care vor impune tarife suplimentare in vederea recuperarii pierderilor provocate de abuzurile Beijinului in domeniul drepturilor de proprietate intelectuala, iar China a avertizat ca va reactiona in egala masura, transmite Bloomberg.

Administratia Trump va prezenta, in aceasta saptamana, lista de produse chinezesti pentru care va aplica tarife

Administratia Trump va prezenta, in aceasta saptamana, lista cu importurile chinezesti pentru care va impune tarife ca reactie la politicile Beijingului de transfer de tehnologie, actiune care va amplifica tensiunile comerciale dintre cele mai mari doua economii ale lumii, transmite Reuters.

Un chinez pentru care SRI a cerut retragerea cetateniei romane pentru ca e pericol pentru siguranta nationala a obtinut un contract pe productia de minereu de fier a Romaniei

Societatea Cupru Min a vandut printr-un contact pe doi ani semnat in octombrie 2017 cu o companie din Hong Kong toata productia de mineriu de fier a Romaniei. Jurnalistii GSP arata ca aceasta companie este.

5 motive pentru care copiii sunt neascultatori: invata sa comunici eficient cu cei mici

Comunicarea cu cei mici poate fi extrem de dificiala cand adultii nu cunosc instructiunile de folosire a limbajului copiilor. Psiholgii explica modul in care parintii pot invata sa comunice eficient cu micutii.

Motivul pentru care Regina Marii Britanii poate conduce fara permis

Printre nenumaratele privilegii de care se bucura Regina Angliei se numara si faptul ca are permisiunea de a calatori oriunde doreste in lume, fara a avea nevoie de un pasaport valabil. Asta pentru ca.

Cele CINCI zodii pentru care VIATA incepe in luna aprilie! Vor fi, cu siguranta, vedetele ZODIACULUI!

Astrologii sustin ca anul 2018 va fi anul marilor schimbari pentru anumite semne zodiacale. O mare parte dintre nativi vor trece prin transformari radicale, majoritatea cu impact pozitiv asupra vietii.

Motivul dramatic pentru care o fetita de cinci ani isi duce tatal la munca in fiecare zi - VIDEO

Pepe Dodong Nelson, tatal lui Jeny, lucreaza la o ferma de nuci de cocos si intr-o singura zi se urca in 60 de cocotieri pentru doar sase dolari. Dar nu faptul ca munceste din greu pentru a-si.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )