Libnet.ro
UNICEF

13:15

7 motive pentru care investitorii nu trebuie sa se teama de crize financiare si prabusiri ale pietelor

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
7 motive pentru care investitorii nu trebuie sa se teama de crize financiare si prabusiri ale pietelor

Anthony Robbins, unul dintre cei mai cunoscuti instructori financiari americani, ii sfatuieste pe investitori in best-sellerul Unshakeable: Your Financial Freedom Playbook sa nu traiasca cu teama permanenta ca pietele se vor prabusi. continuă pe Wall-Street Ro

Ce se intampla in organismul tau cand nu mai faci amor? Trebuie sa stii asta!

Despartirile, calatoriile, munca si multe altele reprezinta motive pentru care viata ta sexuala este la pamant. Si, surprinzator, faptul ca nu faci amor te afecteaza intr-o multime de feluri. Iata 5 lucruri care se.

Draghici (PSD Online): Unul dintre motivele pentru care se cere demisia lui Dragnea - dreptul minoritatilor sexuale de a avea acces la copii

Presedintele PSD Online, Mircea Draghici, a scris miercuri, pe Facebook, ca adevaratele motive din spatele scrisorii prin care se cere demisia lui Liviu Dragnea sunt legea offshore, referendumul, care, potrivit acestuia, inseamna Dreptul minoritatilor sexuale de a avea acces la copii si legile justitiei, iar schimbarea sefului PSD va duce partidul in opozitie.

Atentie! Motivul pentru care nu e bine sa mergi duminica la cumparaturi

Lunea este ziua in care e bine sa ne cumparam cosmetice, bere, creme sau sampon, marti este ziua in care e bine sa cumparam produse pentru casa si vin, miercuri este ziua perfecta pentru un mic.

Motivul pentru care fostul preot Cristian Pomohaci a recunoscut acuzatiile de evaziune fiscala

Cristian Pomohaci a recunoscut, miercuri, acuzatiile de evaziune fiscala si a semnat un acord de recunoastere a vinovatiei, anunta Parchetul General, care precizeaza ca pedeapsa la care au cazut de acord.

Cutremur in PSD. Motivele pentru care se cere demisia lui Liviu Dragnea

Lideri ai PSD au semnat o scrisoare deschisa prin care cer demisia imediataa lui Liviu Dragnea din functiile de presedinte al PSD si al Camerei Deputatilor si asigurarea interimatului la conducerea.

Motivul pentru care a fost demis seful Serviciului de Informatii Interne din Germania

Seful serviciului de informatii interne al Germaniei Biroul pentru protectia Constitutiei, BfV), Hans-Georg Maassen, a fost demis din functie, a anuntat marti serviciul de presa al guvernului federal, in urma.

Business report:Se ntmpla n Craiova: Bucatar cu salariu de 1.500 de euro pe luna si medic cu 5.700 de euro; Salariatii au platit 11 miliarde de lei n jumatate de an ca sa sustina Sanatatea pentru care ministrul Finantelor cere noi surse de bani; Bugetari

Cel mai spectaculos tunel al caii ferate de mare viteza. Are 800 de metri iar trenurile il vor strabate cu 160 km/h. Un tunel feroviar de aproape 800 de metri este construit. Lovitura pentru toti soferii! Vor scoate de zece ori mai multi bani din buzunar. O masura care va aduce beneficii pe termen lung, dar care va avea.

Motivul pentru care locurile din avion sunt atat de inghesuite

In trecut ne referim la anii 50-60-70), turistii care calatoreau cu avionul aveau la dispozitie un spatiu infinit mai mare si cursa era o adevarata placere. Desi tehnologia a evoluat si aeronavele sunt.

Motivul pentru care specialistii recomanda sa mergi mai des la mare

Specialistii in neurologie au descoperit ca mersul la mare frecvent aduce o multime de beneficii. Sentimentul incredibil de pace si liniste pe care il simti atunci cand esti la plaja a fost denumit ca blue.

Motivul uluitor pentru care presedintele Ungariei nu a mai venit la summitul de la Bucuresti

Presedintele maghiar Janos Ader si-a anulat vizita in Romania cu ocazia sumitului Iniatitiva celor Trei Mari. Motivul este unul halucinant pentru acest nivel al relatiilor diplomatice. Mai exact, avionul cu.

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )