Libnet.ro
UNICEF

19:00

Motive pentru care ar trebui sa mananci mai multa paine. Sigur nu te gandeai la asa ceva

Antena3 Antena3,
Motive pentru care ar trebui sa mananci mai multa paine. Sigur nu te gandeai la asa ceva

Feliile de paine nu sunt dusmanul tau si exista motive obiective pentru care ar trebui sa cedezi in fata poftelor pentru carbohidrati. Iata de ce nu trebuie sa-ti fie teama sa mananci mai multa. continuă pe Antena3

Florin Zamfirescu se retrage de pe scena, dupa 50 de ani de cariera. Motivul pentru care actorul a luat aceasta decizie

Florin Zamfirescu a luat o decizie radicala, dupa 50 de ani de cariera. Actorul a decis sa se retraga din activitate si a explicat motivele pentru care a luat aceasta hotarare. Acesta va mai urca pe scena doar.

Motivul penibil pentru care un roman a sunat la 112

Un roman a sunat la ISU pentru simplu motiv ca sughita de zce minute. in acest sens, pompierii i-au recomandat sa bea apa. insa, tanarul s-a aratat foarte indignat ca nu vine nimeni sa-l consulte. Reprezentantii ISU Gorj au facut public pe pagina de Facebook conversatia telefonica pe care a avut-o cu tanarul: Dispecerul: Buna [] .

Horoscop 14 martie 2019. Zodia care ofera cele mai inteligente solutii chiar si la cele mai complicate probleme

Horoscop Berbec. Cuvantul care iti vine in minte azi este abundenta, pentru ca apar o multime de lucruri utile in calea ta si numai de tine depinde cum le valorifici. intalnesti multi oameni care.

Candidatii pentru care organizatiile PSD vor un loc eligibil pe lista lui Dragnea pentru europarlamentare. Propunerile vor fi votate saptamana viitoare in CEx

In interiorul PSD este fierbere pentru stabilirea candidatilor pe locuri eligibile la alegerile europarlamentare, iar cererea este, bineinteles, mult mai mare decat oferta. Oficial, social-democratii nominalizeaza reprezentantii pe regiunile istorice insa, propunerile se negociaza la varful partidului. Cu alte cuvinte, Liviu Dragnea este cel care are ultimul cuvant.

Care sunt cele mai cautate locuri de munca de catre romani

Locurile de munca in vanzari, logistica si contabilitate au fost cele mai cautate de catre romani, in 2018, dar nu a facut exceptie nici intentia de a lucra in publicitate, administrativ sau resurse umane,.

De ce apar tumorile cerebrale si care sunt cele mai frecvente simptome? Dan Suiaga, medic specialist neurochirurgie, discuta online cu cititorii despre tumorile cerebrale, miercuri, de la ora 11.00

Cum se manifesta tumorile cerebrale? De ce apar si care este mecanismul prin care se formeaza? Care este diferenta dintre tumorile maligne canceroase) si cele benigne si cum se trateaza ? Dan Suiaga, medic specialist neurochirurgie, discuta online cu cititorii despre tumorile cerebrale la adulti, miercuri, de la ora 11.

De ce apar tumorile cerebrale si care sunt cele mai frecvente simptome? Dan Suiaga, medic specialist neurochirurgie, a discutat online cu cititorii despre tumorile cerebrale

Cum se manifesta tumorile cerebrale? De ce apar si care este mecanismul prin care se formeaza? Care este diferenta dintre tumorile maligne canceroase) si cele benigne si cum se trateaza ? Dan Suiaga, medic specialist neurochirurgie, a discutat online cu cititorii despre tumorile cerebrale la adulti.

Care sunt cei mai mari exportatori de ARMAMENT din lume si catre ce DESTINATII se duc armele lor

Statele Unite, Federatia Rusa, Franta, Germania si China au fost cei mai mari cinci exportatori de armament din lume in intervalul 2014-2018, se arata in datele publicate luni de Institutul International de.

Andreea Balan, mesaj dur: Traim intr-o tara in care drama are mai mult succes

Andreea Balan a postat un mesaj dur pe pagina personala de Facebook. Artista sustine ca traim intr-o tara in care drama are mai mult succes . Aceasta este o poza facuta la cateva ore dupa ce mi-am revenit.

Motivul pentru care medicii si asistentele de la Spitalul din Sibiu au restrictie la YouTube si Facebook

Medicii si asistentele de la Spitalul din Sibiu au interdictie la retelele sociale si alte site-uri care nu au profil medical, din interiorul spitalului. Masura a fost luata pe calculatoarele institutiei,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )