Libnet.ro
UNICEF

16:30

CTP: Dezvaluirea lui Basescu, mai slaba decat sceneta lui Turcescu

România Liberă România Liberă,
CTP: Dezvaluirea lui Basescu, mai slaba decat sceneta lui Turcescu

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a apreciat ca dezvaluirea facuta de Traian Basescu, potrivit careia premierul Ponta a fost acoperit SIa in perioada cand era magistrat, este mai slaba decat sceneta lui Robert Turcescu. continuă pe România Liberă

Primele reactii dupa ce Basescu l-a acuzat pe Ponta ca e ofiter acoperit. Cristoiu: Prin aceasta dezvaluire l-a facut pe Ponta presedinte / C.T. Popescu: Mai slab decat sceneta lui Robert Turcescu

Ion Cristoiu crede ca anuntul facut de Traian Basescu potrivit caruia Victor Ponta ar fi fost ofiter acoperit al SIE l-a facut deja pe premier sa castige alegerile prezidentiale, in timp ce Cristian Tudor Popescu caracterizeaza dezvaluirea drept o sceneta mai slaba decat cea a lui Robert Turcescu.

Traian Basescu, despre Sebastian Ghita: Extrem de inteligent, mai periculos decat S.O. Vintu

Traian Basescu a afirmat luni seara, la Realitatea TV, ca Sebastian Ghita este extrem de inteligent si are o mare sustinere dar este mai periculos decat a fost Sorin Ovidiu Vintu deoarece este convins ca pune presedintele Romaniei.

Fost vicepresedinte SUA: Un atac masiv, de amploare mai mare decat 11 septembrie, risca sa fie comis in SUA

Fostul vicepresedinte al Statelor Unite Richard Cheney apreciaza ca actuala perioada este mai periculoasa decat cea anterioara atentatelor comise pe 11 septembrie 2001. El a avertizat chiar ca exista riscul.

Deficitul bugetar al Greciei, mai mic decat cel anuntat initial

Deficitul bugetar al Greciei a fost, anul trecut, mai redus decat s-a anuntat initial, conform datelor prezentate ieri de Oficiul de Statistica de la Atena ELSTAT), in baza noilor norme contabile europene.

Belodedici, despre Finlanda - Romania: Nordicii au un joc colectiv mai bun decat noi

Miodrag Belodedici, consilierul presedintelui FRF, avertizeaza cu privire la jocul facut de Finlanda, viitoarea adversara a Romaniei in cadrul preliminariilor Euro 2016. Fostul international spune ca finlandezii au un joc colectiv mai bun decat tricolorii.

Samsung are tehnologia wireless care aduce viteze de cinci ori mai mari decat in prezent

Samsung a anuntat in premiera o tehnologie de Internet wireless care va permite transferul la viteze de aproape cinci ori mai mari decat cele atinse de tehnologia WiFi din prezent. Tehnologia wireless din prezent a Samsung este capabila de o viteza de aproximativ 100MB in cel mai bun caz. Tehnologia Samsung ajunge la 575MB pe secunda. Ca sa aveti o idee mai exacta in legatura cu noul WiFi, un fisier video de 1GB va putea fi transmis in aproximativ trei [].

Exxon Mobil va primi compensatii de 10 ori mai mici decat a cerut de la Venezuela

Venezuela trebuie sa plateasca 1,6 miliarde catre Exxon Mobil pentru exproprierea unor active ale companiei americane in 2007, suma fiind, insa, de zece ori mai mica decat cea solicitata de Exxon, relateaza The Wall Street Journal, potrivit Mediafax.

Prognoza meteo pentru luni si marti: Vremea, mai calda decat in mod normal

Luni, vremea va fi in continuare mai calda decat in mod normal in aceasta perioada din an in aproape toata tara. Cerul va fi temporar noros in sud-est si mai mult senin in rest. Dimineata si noaptea, pe arii restranse, va fi ceata, mai ales in regiunile extracarpatice. Vantul va sufla slab pana la moderat.

Suleyman Magnificul, mai tare decat X Factor!

Romanilor le plac la nebunie povestile spuse in serialele de televiziune, iar Suleyman Magnificul sub domnia iubirii pare sa-i fi fascinat pe toti! Asa se face ca serialul turcesc difuzat de Kanal D are mai multi telespectatori decat show-ul X Factor!.

ANALIZA Uzina Dacia - Presiuni crescande, amenintarea Tanger si despre cum robotii tind sa devina mai ieftini decat oamenii la Mioveni

Dacia nu va pleca de la Mioveni in urmatorii foarte multi ani, insa presiunea venita din Franta este tot mai mare, fiindca salariile au crescut mult si tara noastra nu mai e un loc de productie low-cost. Multe se vor schimba si un mare risc pentru angajati tine de automatizare, francezii gandindu-se tot mai serios sa mai duca roboti in sectii, daca salariile nu-si vor modera cresterea. Cat de importanta e autostrada Pitesti-Sibiu pentru Dacia, ce concedieri ar putea aduce robotizarea si cat de dura e concurenta cu Tanger si Turcia puteti citi in articol.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )