Libnet.ro
UNICEF

14:00

Victor Ponta e presat sa renunte la sefia Guvernului. Afla motivele pentru care unii il vor plecat

Antena3 Antena3,
Victor Ponta e presat sa renunte la sefia Guvernului. Afla motivele pentru care unii il vor plecat

Presiuni si jocuri de culise pentru ca premierul Victor Ponta sa plece de la Guvern. V-ati intrebat probabil de ce il vor unii plecat cu orice pret si de ce, pentru a-si atinge acest obiectiv, se apeleaza si la. continuă pe Antena3

Victor Ponta, mesaj de condoleante pentru familia politistului de la Rutiera

Premierul Victor Ponta a transmis vineri un mesaj de condoleante familiei politistului Gheorghe Ionescu, decedat in urma unui accident suferit in urma cu aproximativ trei saptamani, in timp ce se afla in .

Victor Ponta, mesaj catre clasa politica: 10 intrebari fundamentale despre viitorul Romaniei

Premierul Victor Ponta iese la atac. Si transmite un mesaj clar clasei politice. Ponta adreseaza 10 intrebari fundamentale pentru viitorul economic si social al Romaniei intr-o postare pe Facebook. In calitate de.

Victor Ponta, un mitoman politic

Devine din ce in ce mai greu sa monitorizezi minciunile si dezinfomarile lansate de premierul Victor Ponta. Chiar daca nu este o noutate ca premierul minte, in ultima saptamana a reusit sa se autodepaseasca. in trei interventii publice, pe teme diferite, nu a spus aproape nimic care sa corespunda realitatii. Indiferent ca a fost vorba de refuzul de a organiza alegerile partiale, de la dosarul propriu de la DNA sau de calculele legate de impactul Codului Fiscal, adevarul lui Victor Ponta a fost in coliziune cu deciziile sau cifrele prezentate de alte institutii ale statului.

EXCLUSIV Cum s-a imbogatit Victor Ponta din 2004 pana astazi: ce i-a lasat fostei sotii dupa divort si cat a valorat cadoul de la nunta cu Daciana Sarbu

Premierul Victor Ponta a intrat in politica mare in 2004, dupa ce a obtinut un mandat de deputat. Prima declaratie de avere completata de Ponta dateaza, asadar, din 13 decembrie 2004. Adevarul a analizat declaratiile de avere ale sefului Executivului din 2004 pana in 2015 si va prezinta principalele modificari.

Profesorii discuta maine cu premierul Victor Ponta despre cresterile salariale

Intalnire cruciala maine la Guvern. Premierul Victor Ponta si ministrul Educatiei, Sorin Campeanu, se intalnesc cu reprezentantii profesorilor sa discute despre cresterile salariale din Educatie. Profesorii .

Victor Ponta: Agentia Fitch reconfirma ratingul de tara al Romaniei si directia stabila si pozitiva. Este un mesaj important pentru investitori

Premierul Victor Ponta considera ca Agentia Fitch reconfirma directia stabila si pozitiva a Romaniei, aratand ca evaluarea reprezinta un mesaj important pentru investitori. Agentia Fitch reconfirma.

Premierul Victor Ponta stie ca este mai scump la Mamaia ca in Caraibe de la Eugen Teodorovici (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a explicat ca stie ca un concediu in Caraibe este mai ieftin decat in Mamaia de la ministrul de Finante, Eugen Teodorovici. Asa a explicat seful executivului afirmatiile facute in urma.

Victor Ponta, despre cresterea salariilor angajatilor din sistemul sanitar: Voi propune Parlamentului ca, in bugetul pe anul viitor, sa fie prevazuta suma pentru urmatoarea transa de 25%

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, referitor la majorarile salariale pentru personalul din sistemul sanitar, ca va propune Parlamentului ca, in bugetul pe anul viitor, sa fie prevazuta suma pentru.

Victor Ponta, despre invitatia ANAT: Dar eu vin, nu sunt pe litoralul romanesc acum? Nu in vacanta, cineva trebuie sa si munceasca in tara asta

Premierul Victor Ponta a mers vineri la Mamaia pentru a discuta cu operatorii din turism, anuntand ca ar putea fi introdus un impozit special pentru acestia. intrebat despre invitatia adresata de ANAT, de a merge.

Victor Ponta: Legea achizitiilor publice si Legea salarizarii sunt foarte importante, sunt reforme esentiale pentru urmatoarea sesiune parlamentara

Premierul Victor Ponta a afirmat vineri ca Legea achizitiilor publice si Legea salarizarii sunt foarte importante, sunt reforme esentiale pentru urmatoarea sesiune parlamentara, informeaza Agerpres. in.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )