Libnet.ro
UNICEF

18:30

Motivul pentru care Adele ar putea pierde jumatate din averea sa

Antena3 Antena3,
Motivul pentru care Adele ar putea pierde jumatate din averea sa

Cantareata britanica Adele s-a despartit de sotul sau, Simon Konecki, dupa sapte ani de relatie. Stirea a avut un amplu ecou la sfarsitul saptamanii trecute cand reprezentantii artistei au dat. continuă pe Antena3

Cantareata Adele si-ar putea pierde jumatate din avere dupa divort

Cantareata britanica Adele 30 de ani) ar putea pierd3 jumatate din avere dupa divortul de fondatorul drop4drop Simon Konecki 45 de ani).

Sf. Gheorghe nu se mai sarbatoreste anul acesta pe 23 aprilie. Motivul pentru care BOR a mutat slujba dupa Paste

Sf. Gheorghe nu se mai sarbatoreste in acest an pe 23 aprilie. Chiar daca a ramas in calendarul ortodox la aceasta data, slujba a fost mutata de Biserica Ortodoxa in a doua zi de Paste, pe 29 aprilie.

O victorie a Americii asupra Chinei intr-un razboi regional nu mai este asigurata / Fost amiral american: Statele Unite ar putea pierde (analiza Reuters)

Presedintele Chinei, Xi Jinping, a transformat Armata Populara de Eliberare intr-o forta care reduce in ritm rapid decalajele fata de forta militara a Statelor Unite - iar in unele domenii vitale chiar a depasit-o, scrie Reuters, intr-o ampla analiza dedicata dezvoltarilor militare ale gigantului asiatic, concluzionand ca o victorie a Americii asupra Chinei intr-un razboi regional nu mai este asigurata.

A facut moarte de om in ziua de Florii. Motivul socant pentru care un barbat si-a ucis vecinul

Crima socanta chiar in ziua de Florii. Un barbat a fost omorat, dupa ce vecinul sau i-a dat cu o sapa in cap. Motivul este de-a dreptul socant. Totul s-a petrecut in localitatea aradeana Cuvin.

Halep a cedat: Simona s-a retras de la turneul de la Stuttgart. Motivul pentru care a fost nevoita sa ia aceasta decizie

Simona Halep 2 WTA) a jucat, in weekend, pentru echipa Romaniei de Fed Cup, acolo unde a fost suprasolicitata, stand pe teren aproape 6 ore.

Vite moarte, lasate sa putrezeasca in curtea unei femei si mancate de caini. Motivul pentru care proprietara animalelor nu le-a mai putut ingriji

O femeie de 83 de ani, din Anina, si-a ingrozit vecinii dupa ce a lasat mai multe vite, care au murit in curtea sa, sa fie hrana pentru caini. Animalele au intrat in putrefactie.

Motivul pentru care autoritatile nu instaleaza camere de supraveghere in cresele din Vaslui

In municipiul Vaslui, exista trei crese pentru copii de varsta antreprescolara, insa niciuna nu este dotata cu sisteme de supraveghere video. Oficialii Primariei Vaslui au explicat de ce nu pot pune in practica o astfel de investitie.

Imagini cu momentul in care autorul unuia dintre atacurile din Sri Lanka intra intr-o biserica (VIDEO)

Au aparut primele imagini cu unul dintre cei care au detonat bombe in Sri Lanka. Acesta a fost susprins in momentul in care intra in biserica cu un rucsac urias in spate. Politia a arestat 40 de.

Dosarul in care Elena Udrea contesta condamnarea din Gala Bute, suspendat. Instanta suprema sesizeaza Curtea de Justitie a Uniunii Europene

Instanta suprema a dispus, luni, sesizarea Curtii de Justitie a Uniunii Europene CJUE) in procesul in care Elena Udrea solicita anularea condamnarii primite in dosarul Gala Bute, fiind vorba despre trei intrebari legate de deciziile Curtii Constitutionale privind completurile de 5 judecatori si care afecteaza dosarele de fraude cu fonduri europene. De asemenea, inalta Curte a decis suspendarea judecarii contestatiei in anulare, pana cand CJUE va da o solutie in acest caz.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )