Libnet.ro
UNICEF

16:15

Motivul pentru care Basescu ar trebui sa fie fericit ca nu mai e presedintele Romaniei

Antena3 Antena3,
Motivul pentru care Basescu ar trebui sa fie fericit ca nu mai e presedintele Romaniei

Traian Basescu are motive sa fie fericit ca nu mai este presedinte. Si asta pentru ca acum castiga de trei ori mai mult ca atunci cand era in fruntea statului. in fiecare luna,. continuă pe Antena3

Motivul pentru care Mayweather a purtat masca la intrarea in ring, inainte de meciul cu McGregor

Antrenorul de box Angelo Reyes a dezvaluit ca masca de schi purtata de Floyd Mayweather inaintea meciului cu Conor McGregor a fost un omagiu pentru filmul Dead Presidents. in momentul.

Caru' cu vedete: Motivul pentru care Christian Sabbagh ar fi fost dat afara de la Kanal D: Nu pot sa tac...; Baiatul lui Ilie Dumitrescu, sex-simbol pe marele ecran; Investigatorii, suspect de amabili cu Becali. Cum l-au condus la masina, in hohote de ra

Un jurnalist sustine ca Pomohaci a ajuns clarvazator folosind mijloace desprinse din filmele cu mafioti!. Cristian Pomohaci si-a creat o adevarata secta in satul Mosuni, conform jurnalistului Viorel Ilisoi. Reportaj in satul lui Moromete, dupa 30 de ani. Nea Tache, figurant in pelicula din 1985, va aparea si-n Morometii 2. Tache Tuc 65 de ani), administratorul casei in care s-a filmat Morometii 1.

Motivul pentru care un politist si-a pierdut locul de munca. Noi ucidem doar... - VIDEO

Un ofiter de politie din statul american Georgia, amenintat cu demiterea dupa ce a fost filmat in timp ce facea comentarii rasiste, a anuntat ca demisioneaza, informeaza vineri presa locala, citata de AF.

Motivul real pentru care Maria Sharapova ar fi primit wild card pentru US Open

Caroline Wozniacki s-a alaturat sportivelor care sustin ca Maria Sharapova nu ar fi trebuit sa primeasca un wild card pentru a evolua la US Open. Fosta lidera mondial, Lindsay Davenport, a lasat sa se.

Haz de necaz. Cateva motive pentru care premierul Tudose nu are card

Premierul Mihai Tudose a devenit tot mai acid in discursurile sale indreptate impotriva bancilor. Recent, acesta a sustinut ca nici macar nu a acceptat sa-si ia salariul pe card, pentru ca nu.

Suicidul, epidemia silentioasa care macina una dintre cele mai bogate tari ale lumii

Noua Zeelanda este tara dezvoltata cu cea mai mare rata de sinucideri in randul tinerilor, arata ultimele date oficiale citate de The Guardian. 606 tineri s-au sinucis doar in ultimul.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2411 seconds )