Libnet.ro
UNICEF

13:45

Motivul pentru care Mayweather a purtat masca la intrarea in ring, inainte de meciul cu McGregor

Antena3 Antena3,
Motivul pentru care Mayweather a purtat masca la intrarea in ring, inainte de meciul cu McGregor

Antrenorul de box Angelo Reyes a dezvaluit ca masca de schi purtata de Floyd Mayweather inaintea meciului cu Conor McGregor a fost un omagiu pentru filmul Dead Presidents. in momentul. continuă pe Antena3

Caru' cu vedete: Motivul pentru care Christian Sabbagh ar fi fost dat afara de la Kanal D: Nu pot sa tac...; Baiatul lui Ilie Dumitrescu, sex-simbol pe marele ecran; Investigatorii, suspect de amabili cu Becali. Cum l-au condus la masina, in hohote de ra

Un jurnalist sustine ca Pomohaci a ajuns clarvazator folosind mijloace desprinse din filmele cu mafioti!. Cristian Pomohaci si-a creat o adevarata secta in satul Mosuni, conform jurnalistului Viorel Ilisoi. Reportaj in satul lui Moromete, dupa 30 de ani. Nea Tache, figurant in pelicula din 1985, va aparea si-n Morometii 2. Tache Tuc 65 de ani), administratorul casei in care s-a filmat Morometii 1.

VIDEO Stam, ne odihnim, acum mananc niste seminte. Motivul pentru care primarul i-a lasat fara ajutoare sociale

Zeci de oameni care primeau ajutor social au ramas fara acesti bani pentru ca nu s-au prezentat la munca in folosul comunitatii. Este decizia primarului din comuna Bughea de Jos, judetul Arges.

Salariile bugetarilor cresc cu 3%, nu cu 25%. Motivul pentru care sindicalistii i-au tradat pe oamenii pe care ii reprezinta si au facut pact cu Guvernul

Vestea ca salariile nete ale tuturor bugetarilor nu cresc cu 25% de la 1 ianuarie, ci doar cu 3% a creat o unda de soc. Medicii, profesorii si angajatii din administratie se intreaba de ce au acceptat.

Motivul pentru care Regele Mihai nu a mai fost vazut. Nu este din cauza bolii

Ultimele fotografii cu Regele Mihai au fost realizate pe 24 iunuarie 2016 de Alain Morvan, fotograful Casei Majestatii Sale Regelui din Elvetia si au fost considerate ca fiind ultimele imagini publicecu.

Aceasta tanara profesoara de matematica a fost filmata pe ascuns de elevii sai. Motivul pentru care clipul a aprins imaginatia barbatilor - VIDEO

Un clip cu o profesoara de matematica din Minsk, Belarus, a devenit viral dupa ce unul dintre elevii ei a filmat-o in timp ce preda. Oksana Neverselaya a fost supranumita cea mai frumoasa profesoara.

Motivul incredibil pentru care au fost solicitati salvamontistii argeseni

Salvamontistii argeseni au fost chemati sa intervina pentru recuperarea unei turiste cu o posibila entorsa de glezna, sub refugiul Fereastra Zmeilor. Spre surprinderea acestora, femeia care acuza o entorsa.

Motivul pentru care Bronn si Cersei nu apar niciodata impreuna in Game of Thrones

Cu siguranta ati observat ca Cersei si Bronn nu apar niciodata impreuna in scenele din serialul Game of Thrones, iar in ultimul episod evitarea unei astfel de situatii a fost cat se poate de evidenta. Exista insa si o explicatie, dar nu are nicio legatura cu personajele, ci cu actorii care le interpreteaza, Lena Headey si Jerome Flynn.

Haz de necaz. Cateva motive pentru care premierul Tudose nu are card

Premierul Mihai Tudose a devenit tot mai acid in discursurile sale indreptate impotriva bancilor. Recent, acesta a sustinut ca nici macar nu a acceptat sa-si ia salariul pe card, pentru ca nu.

Adevaratul motiv pentru care Marian Vanghelie vrea sa scape de controlul judiciar. Ce probleme de sanatate are fostul primar al Sectorului 5

Fostul primar al Sectorului 5 Marian Vanghelie cere in instanta revocarea controlului judiciar pe care il are in dosarul in care este judecat pentru luare de mita, sustinand ca trebuie.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )