Libnet.ro
UNICEF

15:00

Motivul pentru care nu este bine sa bei cu paiul din plastic

Antena3 Antena3,
Motivul pentru care nu este bine sa bei cu paiul din plastic

Te-ai obisnuit deja sa folosesti paiul de fiecare data cand bei ceva, dar ar trebui sa te gandesti de doua ori inainte sa faci asta. Balonare - Acumularea de gaze in exces poate produce balonare si. continuă pe Antena3

Motivul pentru care Canada trimite avioane de lupta in Romania

Canada trimite cinci avioane CF-18 Hornets in Romania pentru a participa la misiunea Enhanced Air Policing sub comanda NATO, din septembrie pana in decembrie 2018, a anuntat joi Ministerul canadian al Apararii.

Coordonatorul interventiei jandarmilor a dezvaluit motivul pentru care au evacuat Piata Victoriei

Maiorul Laurentiu Cazan, comandantul actiunii jandarmilor la protestul de vineri, a declarat ca fortele de ordine au decis evacuarea pietei dupa ce au depistat pe bulevadul Ion Mihalache o masina plina cu.

Ea este CEA MAI BINE PLATITA actrita din lume! Suma COLOSALA care i-a intrat in cont in 2018 Cat au castigat Angelina Jolie, Jennifer Aniston, Jennifer Lawrence si alte dive...

Rolul din filmul Marvel cu supereroi Avengers: Infinity War a propulsat-o pe Scarlett Johansson pe prima pozitie in lista anuala a celor mai bine platite actrite din lume intocmita de Forbes, devansand-o pe.

Ea este CEA MAI BINE PLATITA actrita din lume! Suma COLOSALA care i-a intrat in cont in 2018. Cat au castigat Angelina Jolie, Jennifer Aniston, Jennifer Lawrence si alte dive...

Rolul din filmul Marvel cu supereroi Avengers: Infinity War a propulsat-o pe Scarlett Johansson pe prima pozitie in lista anuala a celor mai bine platite actrite din lume intocmita de Forbes, devansand-o pe.

Un canadian care a emigrat in Muntii Orastiei a fost batut crunt de sase localnici bauti. Motivul pentru care barbatul este urat in sat

Stepehen Izreal a emigrat, acum trei ani, alaturi de sotia lui, din Canada inMuntii Orastiei, in satul Costesti de la poalele Sarmizegetusei Regia. Barbatul a fost zilele trecute batut crunt de .

LOVITURA pentru SIMONA HALEP! I-a spus ADIO definitiv! Motivul ULUITOR pentru care a fost parasita

Noi detalii despre plecarea antrenorului Andrei Pavel din stafful Simonei Halep au iesit la suprafata. Acesta spera sa devina antrenorul principal al numarului unu mondial. Sperantele sale au fost alimentate de ne.

Utile:Aplicatia care permite comunicarea n caz de dezastru. Poate salva mii de vieti dupa un cutremur major;De ce e bine sa-ti schimbi jobul dupa 10 ani ntr-o singura companie?;Care este cantitatea de crema cu protectie solara pe care trebuie s-o folosim

Spirulina: beneficii dovedite de studii. Spirulina sau Arthrospira este o microalga verde-albastruie care creste de regula in lacuri de apa dulce, izvoare naturale si apa sarata, in zonele subtropicale si tropicale. Aceasta a devenit faimoasa dupa ce a fost folosita cu succes de specialistii NASA ca un supliment alimentar. Ingrijirea fatetelor dentare in 5 pasi. Cel mai bun mod de a pastra un zambet alb. Vrei sa te asiguri ca ai un look impecabil? Verifica-ti zambetul! Daca ai trecut pragul cabinetului stomatologic pentru a iti pune fatete dentare, nu inseamna ca zambetul tau e asigurat pe viata. Nu! Trebuie sa ai grija de el in continuare, ca si pana acum. t.

Halep, explicatiile unei rupturi: S-a aflat motivul pentru care Andrei Pavel a parasit-o pe Simona. Momentul decisiv

Simona Halep e cea mai buna jucatoare a lumii, insa, saptamana trecuta, intr-o mutare ciudata, a fost parasita de un om din stafful ei care a ales sa lucreze cu ocupantul locului 92 ATP!.

Lupta crancena in justitie. Care este noua miza

Sectia pentru anchetarea magistratilor devine operationala in aproximativ doua luni. Asta desi presedintele Klaus Iohannis a facut tot ce i-a stat in putinta pentru a bloca intrarea in vigoare a legii.

Povestea batranului batut de jandarmi, in Piata Victoriei. Care este de fapt adevarul

Medicul pensionar Liciniu Miculeanu a sustinut ca a fost batut cu bestialitate de jandarmi, la protestul din 10 august, din Piata Victorie. Barbatul a depus chiar si plangere penala impotriva.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )