Libnet.ro
UNICEF

19:30

Motociclist din Polonia, ranit in urma unui accident pe Tranfagarasan! Detalii de ultima ora

B1 B1,
Motociclist din Polonia, ranit in urma unui accident pe Tranfagarasan! Detalii de ultima ora

Un turist in varsta de 41 de ani, din Polonia, a fost ranit grav, joi, pe Transfagarasan. Acestaa pierdut controlul motocicletei pe care o conducea si a ajuns intr-un sant de pe marginea. continuă pe B1

VIDEO cu impactul. Regizorul TVR Iasi Tudor Axinte a murit impreuna cu sotia sa, in urma unui groaznic accident rutier

Duminica dupa amiaza, regizorul TVR Iasi Tudor Axinte a murit impreuna cu sotia sa, in urma unui accident rutier. Cm s-a intamplat totul in ziua fatidica? Urmeaza imagini cu puternic impact emotional. Regizorul TVR Iasi Tudor Axinte a murit impreuna cu sotia sa, in urma unui groaznic accident rutier Duminica dupa amiaza a avut loc .

Un adolescent a murit in urma unui accident rutier. Tocmai ce furase masina la volanul careia se afla

Un adolescent in varsta de 18 ani din Teleorman si-a pierdut viata in urma unui accident rutier. Tragedia a avut loc peDJ 506, cu o masina pe care o furase. in urma impactului extrem de puternic,.

Politist acuzat ca a falsificat probele unui accident mortal in favoarea unei rude. Ce alta acuzatie grava i-a fost adusa

Un politist maramuresean este acuzat ca ar fi intervenit in afara orelor de serviciu la locul unui accident mortal pentru a falsifica probe si a o ajuta astfel pe cumnata sa.

Trafic ingreunat pe A2, la kilometrul 137, din cauza unui accident rutier

Trafic ingreunat miercuri dimineata pe Autostrada Soarelui din cauza unui accident rutier care s-a soldat, din fericire, doar cu pagube materiale.

ACCIDENT iNGROZITOR in Romania! O betoniera a strivit o limuzina de lux! Imagini GREU DE PRIVIT (VIDEO)

Doua persoane au murit, intre care un minor de 16 ani, si doua au fost grav ranite in urma unui accident rutier petrecut luni, la Sendreni, pe DN 25, la intersectia cu DN 2B, a declarat purtatorul de cuvant al.

intr-o localitate din Polonia nu s-a nascut niciun baiat de aproape zece ani. Anuntul facut de primar

Situatie neobisnuita intr-o localitate din sudul Poloniei. in satul cu 272 de locuitori nu s-a mai nascut niciun baiat de aproape zeci ani, iar ultimul dintre acestia a parasit localitatea la noua.

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2474 seconds )