Libnet.ro
UNICEF

18:00

MRU, despre fuziunea PSD cu UNPR: Ponta incearca sa se salveze macar pentru o pozitie de presedinte de partid si intareste randurile cu UNPR, activand relatia pe care o are cu Oprea (VIDEO)

B1 B1,
MRU, despre fuziunea PSD cu UNPR: Ponta incearca sa se salveze macar pentru o pozitie de presedinte de partid si intareste randurile cu UNPR, activand relatia pe care o are cu Oprea (VIDEO)

Mihai Razvan Ungureanu a vorbit, printr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Ultimul Cuvant, difuzata la postul B1 TV, despre posibilitatea de fuziune a partidelor PSD si UNPR, spunand ca premierul. continuă pe B1

MRU, despre fuziunea PSD cu UNPR: Ponta incearca sa se salveze macar pentru o pozitie de presedinte de partid si intareste randurile cu UNPR, activand relatia pe care o are cu Oprea

Mihai Razvan Ungureanu a vorbit, printr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Ultimul Cuvant, difuzata la postul B1 TV, despre posibilitatea de fuziune a partidelor PSD si UNPR, spunand ca premierul.

Bloomberg, despre pasiunea lui Victor Ponta: ii plac masinile rapide. Favorita sa ar putea sa puna frana carierei sale

Pasiunea premierului Victor Ponta il face cunoscut la nivel international. Jurnalistii de la Bloomberg scriu ca premierului roman Victor Ponta ii plac masinile rapide. Favorita sa, un Mitsubishi Lancer de 300 CP.

Alina Gorghiu, despre prezenta lui Victor Ponta la Baku: Simte nevoia sa compromita Romania si imaginea ei externa

Copresedintele PNL Alina Gorghiu sustine ca prezenta premierului Victor Ponta la Baku, la deschiderea Jocurile Europene, trece de nivelul de imprudenta, de indecenta politica, iar acesta simte nevoia sa compromita Romania si imaginea Romaniei la nivel extern, transmite Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2441 seconds )