Libnet.ro
UNICEF

21:45

Mugur Isarescu, nou avertisment pentru Guvern: S-a dat prea mult, nu s-a tinut cont de cat poate duce economia Romaniei

Antena3 Antena3,
Mugur Isarescu, nou avertisment pentru Guvern: S-a dat prea mult, nu s-a tinut cont de cat poate duce economia Romaniei

Guvernatorul Mugur Isarescu a lansat miercuri un nou avertisment pentru Guvern, spunand ca s-a dat prea mult, fara a tine cont de cat poate sa duca economia, astfel ca Romania a ajuns sa importe prea mu. continuă pe Antena3

Isarescu lanseaza un nou avertisment pentru Guvern: S-a dat prea mult, nu s-a tinut cont de cat poate duce economia Romaniei.S-a dat de lucru altor economii

Guvernatorul Mugur Isarescu a lansat miercuri un nou avertisment pentru Guvern, spunand ca s-a dat prea mult, fara a tine cont de cat poate sa duca economia, astfel ca Romania a ajuns sa importe prea mult. El a criticat, de asemenea, instabilitatea legislativa, data de Ordonanta 114.

MUGUR ISARESCU: Ordonanta 114 a reprezentat un risc sever la adresa stabilitatii financiare

Ordonanta 114 din 2018, adoptata fara consultarea prealabila a Bancii Nationale, a reprezentat un risc sever la adresa stabilitatii financiare prin afectarea mecanismului de transmisie a politicii monetare, a declarat, miercuri, guvernatorul Mugur Isarescu, la conferinta de prezentare a Raportului asupra stabilitatii financiare.

MUGUR ISARESCU: Abordarea BNR referitoare la adoptarea euro este una echilibrata

Abordarea Bancii Nationale a Romaniei referitoare la adoptarea euro este una echilibrata, a declarat, astazi, guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu, mentionand ca este nevoie de un nivel ridicat al convergentei reale si de pastrarea cadentei dupa ce vom intra in Zona Euro, scrie Agerpres.

Mugur Isarescu da vina pe Guvern pentre cresterea cursului valutar: OUG 114 a contribuit la un episod de depreciere moderata a monedei nationale

Guvernatorul BNR Mugur Isarescu sustine ca Guvernul este de vina pentru cresterea monedei euro in raport cu leul de la inceputul anului care a provocat reactii puternice in piata si a afectat.

Un nou succes pentru Simona Halep. A reusit cea mai frumoasa lovitura a lunii mai in circuitul WTA

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul trei mondial, a castigat ancheta pentru cea mai frumoasa lovitura a lunii mai in circuitul profesionist feminin, a anuntat, miercuri,.

Masinile Google Street View vor strabate din nou Romania pentru a culege imagini proaspete

Masinile Google Street View vor strabate Romania in aceasta vara, pentru a actualiza imaginile din tara noastra disponibile pe Google Maps Street View. Preluarea de noi imagini demareaza la inceputul lunii iunie si se va concentra pe cele mai importante orase din Romania si zonelor adiacente acestora: din Bucuresti si Ilfov, Brasov si Valea Prahovei, Constanta si litoralul Marii Negre si pana la Iasi, Piatra Neamt, Cluj, Targu Jiu, Timisoara si Arad.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )