Libnet.ro
UNICEF

12:15

Un muncitor, ucis de un robot la o fabrica din Germania

Antena3 Antena3,
Un muncitor, ucis de un robot la o fabrica din Germania

Un robot a ucis un barbat intr-o fabrica Volkswagen din Germania, relateaza cotidianul britanic The Telegraph. Muncitorul de 22 de ani a murit din cauza ranilor suferite atunci cand a fost prins de un brat. continuă pe Antena3

Inflatia din Germania a incetinit puternic in iunie

Inflatia anuala din Germania a incetinit puternic in luna iunie, semn ca programul de relaxare cantitativa al Bancii Centrale Europene BCE) nu are inca efectul dorit de stimulare asupra celei mai mari economii din Europa.

Angajatul unei fabrici Volkswagen, UCIS de un robot

Un angajat al unei fabrici din Germania a Volkswagen a fost ucis de un robot, a anuntat compania. Tanarul de 22 de ani a fost strivit de robotul care este folosit la configurarea diverselor piese si a murit la.

General Motors si-a oprit productia la fabrica din Sankt Petersburg

General Motors Co. GM) a inchis temporar fabrica sa din Sankt Petersburg Rusia), a anuntat, ieri, producatorul auto american, transmite Reuters, conform Agerpres.

Un barbat intr-un scaun cu rotile A JEFUIT O BANCA din New York

Politia din New York cauta un suspect intr-un scaun cu rotile care a iesit dintr-o banca cu suma de 1. 200 de dolari. Furati. Infractorul s-a apropiat de functionarul din banca Santander din Queens si i.

FOTO. Militarii romani din Germania se pregatesc sa fie SALVATI cu ELICOPTERUL

Militarii romani care se antreneaza acum in Germania au simulat o misiune tip MEDEVAC, in care se realizeaza o evacuare pe calea aerului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )