Libnet.ro
UNICEF

01:05

A MURIT! O alta mare valoare S-A STINS din viata(FOTO)

B1 B1,
A MURIT! O alta mare valoare S-A STINS din viata(FOTO)

Chitaristul Lynyrd Skynyrd, care s-a alaturat trupei in 1972, Ed King, s-a stins din viata, miercuri la Nashville, la varsta de 68 de ani. Cauza mortii nu a fost specificata, insa Ed King avea cancer. continuă pe B1

Antonia este in doliu. Prietenul ei s-a stins din viata. Mesajul artistei... (FOTO)

Un prieten de-al Antoniei, din America, s-a stins din viata. Cantareata a postat pe Instagram o imagine cu barbatul care s-a stins din viata si a transmis un mesaj dureros. Odihneste-te in pace,.

Doliu in lumea muzicii! O indragita artista s-a stins din viata

Celebra artista maliana Khaira Arby, supranumita privighetoarea din Timbuktusi autoare a mai multor cantece care celebrau revenirea pacii in nordul Mali, a murit duminica la Bamako, unde urmeaza sa fi.

Doliu! Un celebru om de afaceri din Romania s-a stins din viata

Patronul restaurantului Magica din Dorohoi, Botosani, Vasile Mihai, s-a stins din viata, miercuri, intr-un spital din Copou. Barbatul a suferit luni un accident cerebral vascular. Acesta a fost preluat de o.

Academicianul Marius Sala a incetat din viata

Academia Romana anunta cu profund regret stingerea din viata duminica, 19 august 2018, la varsta de 85 de ani, a academicianului Marius Sala, reputat lingvistic, cu o prodigioasa cariera internationala,.

A MURIT! Romania a mai PIERDUT O MARE VALOARE! (FOTO)

Academicianul Marius Sala a murit, duminica, la varsta de 85 de ani, conform unui comunicat de presa al Academiei Romane. Marius Sala a fost lingvist, cu o solida cariera internationala, si a ocupat.

Doliu in lumea muzicii! Un celebru chitarist a murit (FOTO)

Chitaristul Lynyrd Skynyrd, care s-a alaturat trupei in 1972, Ed King, s-a stins din viata, miercuri la Nashville, la varsta de 68 de ani. Cauza mortii nu a fost specificata, insa Ed King avea cancer.

Marea actrita A MURIT! Din pacate, medicii nu au putut sa o SALVEZE (FOTO)

Actrita Barbara Harris s-a stins din viata la varsta de 83 de ani. Aceasta suferea de cancer pulmonar. Printre filmele celebre ale actritei se numara originalul Freaky Friday, lansat in 1976, si filmul.

Virusul West Nile face o noua victima: Un barbat din Iasi a murit a incetat din viata la Spitalul de Boli Infectioase

Un barbat de 67 de ani, originar din comuna ieseana Probota, a incetat din viata la Spitalul de Boli Infectioase din Iasi dupa ce a contractat virului West Nile. Medicii sustin ca barbatul a fost.

Virusul West Nile face o noua victima: Un barbat din Iasi a incetat din viata la Spitalul de Boli Infectioase

Un barbat de 67 de ani, originar din comuna ieseana Probota, a incetat din viata la Spitalul de Boli Infectioase din Iasi dupa ce a contractat virului West Nile. Medicii sustin ca barbatul a fost.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )