Libnet.ro
UNICEF

20:45

A murit cel mai bogat patron de hotel din Cluj

Antena3 Antena3,
A murit cel mai bogat patron de hotel din Cluj

Ioan Ghiran, supranumit de presa locala drept cel mai bogat patron de hoteluri din Cluj, s-a stins din viata, dupa ce a suferit un infarct. in 2015, el a fost internat de urgenta la Institutul Inimii din. continuă pe Antena3

Ministrul Voiculescu, la 33 de ani: Ma consider cel mai bogat om din lume

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, are 33 de ani si se considera cel mai bogat om din lume. Declaratia a fost facuta chiar de seful de la Sanatate, sambata, la Antena 3. Ma consider cel.

Demonstratie unica in Romania: Cel mai performant asistent personal din lume, creat de romani

Cel mai performant asistent personal din lume a fost inventat de trei romani. Acest robot asistent face de toate, numai sa-i spui ce ai nevoie. Reporterul Antena 3 Gina Vacariu l-a supus la un test alaturi de.

E oficial: Bill Gates nu mai e cel mai bogat om din lume. Cine l-a depasit la avere

Amancio Ortega, antreprenorul din Spania care a pus pe picioare brandul Zara, l-a depasit pe co-fondatorul Microsoft, Bill Gates si a devenit cel mai bogat om de pe Planeta. Actiunile detinute de Ortega la.

Un fabricant de toale i-a luat lui Bill Gates titlul de cel mai bogat om din lume. Cine e miliardarul numarul unu al lumii

Bill Gates, cofondatorul Microsoft, ocupa de mai multi ani primul loc in clasamentul celor mai bogati oameni de pe planeta, cu o avere estimata in prezent la peste 77 de miliarde de dolari, insa vineri a fost depasit. Cine este cel care detine acum titlul de cel mai bogat om al lumii.

Bill Gates nu mai este cel mai bogat om din lume. Cine l-a depasit in clasamentul bogatilor pe cofondatorul Microsoft

Bill Gates, cofondatorul Microsoft, ocupa de mai multi ani primul loc in clasamentul celor mai bogati oameni de pe planeta, cu o avere estimata in prezent la peste 77 de miliarde de dolari, insa vineri a fost depasit. Cine este cel care detine acum titlul de cel mai bogat om al lumii.

Economia Chinei a inregistrat cel mai slab ritm de expansiune din ultimii 25 de ani

Economia Chinei a crescut cu 6,9% in 2015, cel mai slab ritm de expansiune din ultimii 25 de ani, potrivit unui studiu publicat de Coface.

Greta Friedman, femeia care a oferit cel mai faimos sarut din istorie, a murit, la varsta de 92 de ani (FOTO, VIDEO)

A murit femeia care a oferit cel mai faimos sarut din istorie! Greta Friedman, care a fost sarutata de un marinar in Times Square, New York, a decedat la resedinta sa din Virginia, la varsta de 92 de.

Ziua in care lumea s-a oprit in loc. 15 ani de la atentatele din 11 septembrie. Cei cinci romani ucisi in Turnurile Gemene din New York, in cele mai grave atacuri teroriste din istorie. A murit atunci si un arhitect de geniu din Republica Moldova

Atentatele de la New York, din 11 septembrie 2001, au ucis peste 3. 000 de persoane. A fost cel mai mare atac terorist din istorie, executat in Statele Unite, de organizatia terorista Al-Qaida. Cinci romani sunt printre cei ucisi in acest atac. Acestea sunt povestile lor.

Mortul zilei. Radu Banciu: Seful vanatorilor din Cluj nu a ratat tinta. A fost eficient si si-a dus la indeplinire misiunea. S-a sinucis! (VIDEO)

Candidat-surpriza la rubrica Mortul Zilei din emisiunea Lumea lui Banciu. Ioan Mesesan, insusi seful vanatorilor sportivi din Cluj, s-a omorat cu arma din dotare. Avem o veste buna si.

Cand e cel mai bine sa mananci bananele?

Te-ai intrebat vreodata cand este cel mai bine sa mananci o banana? Care este momentul in care poti beneficia din plin de toti nutrientii dintr-o banana? Ai observat, probabil, ca o banana foarte coapta este si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )