Libnet.ro
UNICEF

09:31

A murit Constantin Stroe, fost director general Dacia

Hotnews Hotnews,
 A murit Constantin Stroe, fost director general Dacia

Constantin Stroe, fost director al Automobile Dacia si presedinte al asociatiei industriei de componente auto din Romania a decedat sambata, la varsta de 74 de ani. A lucrat la Dacia din 1968, iar intre 1990 si 2002 a fost director general al uzinei, fiind apoi vice-presedinte al Consiliilor de Administratie Automobile Dacia si Renault Technologie Roumanie. Stroe suferise la final de noiembrie un accident vascular cerebral si fusese operat. Constantin Stroe este omul a carui viata se confunda cu marca Dacia si intreaga industrie auto din Romania, se spune intr-un cmunicat al Renault Romania. continuă pe Hotnews

A murit Constantin Stroe, fost director general Dacia, unul dintre cei mai respectati CEO romani

Constantin Stroe, fost director al Automobile Dacia si presedinte al asociatiei industriei de componente auto din Romania a decedat sambata, la varsta de 74 de ani. A lucrat la Dacia din 1968, iar intre 1990 si 2002 a fost director general al uzinei, fiind apoi vice-presedinte al Consiliilor de Administratie Automobile Dacia si Renault Technologie Roumanie. Stroe suferise la final de noiembrie un accident vascular cerebral si fusese operat. Constantin Stroe este omul a carui viata se confunda cu marca Dacia si intreaga industrie auto din Romania, se spune intr-un cmunicat al Renault Romania.

A murit Constantin Stroe, fost director al Dacia. Ciolos: Cei 48 de ani in care s-a pus in slujba Dacia sunt o lectie de fidelitate

Constantin Stroe, presedintele Asociatiei Constructorilor de Automobile din Romania ACAROM) si fost director Dacia, a murit sambata, la varsta de 74 de ani.

A murit Constantin Stroe, fost director al Dacia. A fost martorul nasterii si al decaderii automobilului romanesc

Constantin Stroe, presedintele Asociatiei Constructorilor de Automobile din Romania ACAROM) si fost director Dacia, a murit sambata, la varsta de 74 de ani.

A murit Constantin Stroe, fost director al Dacia

Constantin Stroe, presedintele Asociatiei Constructorilor de Automobile din Romania ACAROM) si fost director Dacia, a murit sambata, la varsta de 74 de ani.

Constantin Stroe, simbolul Uzinei de Autoturisme Dacia, a murit

Constantin Stroe, cel care timp de 48 de ani a lucrat la Uzina Dacia din Mioveni, legandu-si viata de aceasta marca romaneasca de autoturisme, a murit sambata, la varsta de 74 de ani. Stroe a suferit pe 27 noiembrie un accident vascular cerebral, iar o zi mai tarziu a fost operat la spitalul Bagdasar Arseni din Bucuresti.

Constantin Stroe, omul care a salvat Dacia de la disparitie a murit la varsta de 74 de ani

Presedintele Asociatiei Constructorilor de Automobile din Romania ACAROM) si fostdirector al Dacia a decedat astazi la varsta de 74 de ani, informeaza Digi 24. Stroe a suferit pe 27 noiembrie.

Razvan Nitu, fost inspector ANAF, este noul director general interimar al Administratiei Spitalelor din Bucuresti

Razvan Ionut Nitu, fost inspector ANAF, este noul director general interimar al Administratiei Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti ASSMB), a anuntat, vineri, Primaria Capitalei.

Tolo.ro: Un fost consilier general PNL, inregistrat cand povesteste cum a intervenit pentru achizitiile umflate de la Spitalul Malaxa. Semnatura de pe documente este a fostului primar Razvan Sava (AUDIO)

Jurnalistul Catalin Tolontan si echipa sa de la Gazeta Sporturilor continua seria dezvaluirilor despre neregulile de la Spitalul Malaxa, al carui fost manager, Florin Secureanu, a fost arestat preventiv pentru 30.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )