Libnet.ro
UNICEF

00:07

A murit unul dintre cei mai renumiti medici din Romania

B1 B1,
A murit unul dintre cei mai renumiti medici din Romania

Unul dintre cei mai renumiti medici din Romania, Vitalie Neaga, specialist in Anestezie si Terapie Intensiva si in Boli infectioase, a murit la varsta de 48 de ani. Acesta a fost gasit mort in casa, intins. continuă pe B1

Surpriza generala: Tudor Gheorghe a dezvaluit ce PENSIE are! Sunt unul dintre cei mai BOGATI romani...

La 74 de ani, Tudor Gheorghe este in continuare un artist de succes, multe dinconcertele sale fiind sold out. Mereu sincer in declaratii, maestrul a dezvaluit ce pensie incaseaza lunar. Dupa o.

Top 10 miliardari: cum si-au facut banii cei mai bogati tineri din lume

In ultimul deceniu, miliardarii la nivel global au devenit din ce in ce mai tineri, iar domeniile in care activeaza sunt dintre cele mai diverse. Din acest motiv, merita avut in vedere un top.

Politico: Cine sunt cei mai periculosi oameni din lume?

Cei mai periculosi lideri din lume sunt cei aflati acum in functie? - se intreaba Politico, care noteaza, in contextul Conferintei de Securitate care se desfasoara zilele acestea la Munchen, ca printre invitati se afla ministri de externe ai unor state responsabile de asasinate pe teritoriu strain, Rusia si Arabia Saudita, dar ca amenintarile vin si din interior.

E oficial: Lor le va ramane toata averea lui Catalin Botezatu. Designerul si-a facut testamentul!

Catalin Botezatu este unul dintre cei mai renumiti designeri din Romania. Cu o cariera extraordinara, doi copii, o viata amoroasa tumultoasa si recent cu grave probleme de sanatate, vedeta a decis ca este.

Directorul unui mare spital din Wuhan a murit din cauza coronavirusului

Directorul unui mare spital din Wuhan, epicentrul epidemiei cu coronavirus, a murit dupa ce s-a imbolnavit din cauza virusului. Liu Zhiming era unul dintre cei mai buni neurochirurgi din tara.

Directorul unui mare spital din Wuhan a murit din cauza coronavirusului

Directorul unui spital mare din Wuhan, Liu Zhiming, a murit marti din cauza infectiei cu coronavirus, a anuntat televiziunea de stat, citata de Reuters. Potrivit presei locale, Zhiming era unul dintre cei mai buni neurochirurgi din tara.

Vladimir Putin si-a concediat unul dintre cei mai importanti consilieri

Presedintele rus Vladimir Putin l-a concediat pe Vladislav Surkov, unul dintre consilierii sai emblematici, arhitect al verticalei puterii, relateaza AFP.

Romanii au castigat sase medalii la unul dintre cele mai tari concursuri internationale de schi

O romanca a castigat ambele curse la cea de-a treia editie a competitiei de schi alpin de nivel inte.

Peste 4 milioane de romani lucreaza in week-end. Cei mai multi sunt barbati, iar cei de peste 55 de ani care lucreaza la final de saptamana sunt mai multi decat tinerii sub 24 de ani

Iana este vanzatoare la unul dintre magazinele din Capitala. E divortata de 3 ani si are de crescut doi copii, iar pe pensia alimentara a fostului nu se poate baza. Asa ca i-a cerut sefei sa-i dea si ture in weekend pentru ca are nevoie de bani. Iana este unul din cele peste 4,2 milioane de romani care lucreaza si sambata, potrivit datelor furnizate miercuri HotNews. ro de catre Institutul National de Statistica.

Vladimir Putin il demite pe unul dintre consilierii sai emblematici

Presedintele rus Vladimir Putin l-a demis, marti, pe unul dintre consilierii sai cei mai emblematici, Vladislav Surkov, arhitectul verticalei puterii, despre a carui plecare s-a scris de mai multe saptamani, relateaza AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )