Libnet.ro
UNICEF

01:05

NASA are in plan sa trimita prima femeie pe Luna in misiunea Artemis in anul 2024

Hotnews Hotnews,
 NASA are in plan sa trimita prima femeie pe Luna in misiunea Artemis in anul 2024

NASA planifica trimiterea primei femei din toate timpurile pe Luna, la aproape cinci decenii de cand nu au mai fost facute expeditii pe suprafata lunara. Decizia de a le relua a fost luata datorita cresterii suplimentare a bugetului agentiei spatiale de catre presedintele Trump, conform CNN. continuă pe Hotnews

IN CADRUL MISIUNII ARTEMIS: NASA va trimite prima femeie pe Luna, in 2024

NASA va trimite pentru prima oara o femeie pe Luna in 2024, in cadrul proiectului Artemis, in reluarea misiunilor cu echipaj spre satelitul natural al Pamantului, relateaza EFE.

NASA a facut anuntul: Cand va ajunge prima femeie pe luna

NASA va trimite pentru prima oara o femeie pe Luna in 2024, in cadrul proiectului Artemis, in reluarea misiunilor cu echipaj spre satelitul natural al Pamantului, relateaza EFE preluata de Agerpres. Jim.

Premiera mondiala! NASA va trimite prima femeie pe Luna in anul 2024

NASA va trimite pentru prima oara o femeie pe Luna in 2024, in cadrul proiectului Artemis, in reluarea misiunilor cu echipaj spre satelitul natural al Pamantului, relateaza EFE. Administratorul NASA, Jim.

Rihanna scrie istorie. Este prima femeie care lanseaza brand pentru LVMH

Rihanna face un pas important in lumea afacerilor si a modei de lux, devenind prima femeie care lanseaza un brand sub umbrela celebrului imperiu high fashion LVMH! .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )