Libnet.ro
UNICEF

08:17

NASA a descoperit varul mai mare al planetei noastre Kepler-452b

Playtech Playtech,
NASA a descoperit varul mai mare al planetei noastre Kepler-452b

Dupa indelungate cercetari, oficialii NASA au confirmat descoperirea Kepler-452b, ,,varul mai batran si mai mare al planetei noastre. Desi au fost initiate de multi ani cautarile pentru o planeta foarte similara cu a noastra, Kepler-452b este prima care impartaseste un numar semnificativ de caracteristici cu Pamantul. Intitulata intr-un comunicat de presa Pamantul 2. 0, noua planeta [] NASA a descoperit varul mai mare al planetei noastre Kepler-452b Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

NASA a desoperit exoplaneta Kepler-452b care ar putea gazdui viata ca pe Pamant

Dupa indelungate cercetari, oficialii NASA au confirmat descoperirea Kepler-452b, ,,varul mai batran si mai mare al planetei noastre. Desi au fost initiate de multi ani cautarile pentru o planeta foarte similara cu a noastra, Kepler-452b este prima care impartaseste un numar semnificativ de caracteristici cu Pamantul. Intitulata intr-un comunicat de presa Pamantul 2. 0, noua planeta [] NASA a desoperit exoplaneta Kepler-452b care ar putea gazdui viata ca pe Pamant Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

incepe cea mai mare competitie de BMX si MTB din tara

Ajunsa la cea de-a cincea editie, Dirt on Fire, cea mai mare competitie de BMX si Mountain Bike din Romania, va avea loc anul acesta in perioada 30 iulie 2 august, la Miercurea Ciuc.

Wells Fargo, institutia bancara cu cea mai mare valoare de piata din lume

Wells Fargo a reusit recent sa devanseze Industrial Commercial Bank of China, devenind astfel institutia bancara cu cea mai mare valoare de piata din lume, relateaza The Wall Street Journal. Acum,.

Kanal D, televiziunea cu cea mai mare crestere a audientei in 2015! La ce se uita romanii la tv

In prima jumatate a anului 2015, Kanal D a fost postul de televiziune cu cele mai mari cresteri ale audientei in Prime Time! Iata la ce le place romanilor sa se uite la tv! .

Cel mai mare salariu din Romania, de 186.000 de lei lunar, obtinut de o dactilografa

Cel mai mare salariu din Romania, inregistrat cu contract individual de munca, la Inspectia Muncii, depaseste 180. 000 de lei brut pe luna. Venitul este obtinut de o secretara-dactilografa, care isi.

FBI considera gruparea Stat Islamic o amenintare terorista mai mare decat Al-Qaida

Eforturile gruparii Stat Islamic de a inspira sufletele tulburate la violenta au devenit o amenintare terorista mai mare decat un atac extern al retelei Al-Qaida, a declarat directorul politiei federale.

Dircetorul FBI: Eforturile gruparii Stat Islamic de a inspira sufletele tulburate la violenta, o amenintare mai mare decat un atac extern al retelei al-Qaida

Directorul politiei federale americane FBI), James Comey, considera ca eforturile gruparii Stat Islamic de a inspira sufletele tulburate la violenta au devenit o amenintare terorista mai mare decat un atac.

Directorul FBI: Eforturile gruparii Stat Islamic de a inspira sufletele tulburate la violenta, o amenintare mai mare decat un atac extern al retelei al-Qaida

Directorul politiei federale americane FBI), James Comey, considera ca eforturile gruparii Stat Islamic de a inspira sufletele tulburate la violenta au devenit o amenintare terorista mai mare decat un atac.

FBI: Stat Islamic reprezinta o AMENINTARE mai mare decat al-Qaida

Directorul Politiei Federale americane FBI), James Comey, a declarat ca eforturile gruparii Stat Islamic de a inspira sufletele tulburate la violenta au devenit o amenintare terorista mai mare decat un atac extern al retelei al-Qaida.

Microsoft anunta cea mai mare pierdere neta din istoria companiei

Microsoft a raportat cea mai mare pierdere neta din istoria companiei, gigantul american anuntand pe trimestrul fiscal anterior o pierdere de 3,2 miliarde de dolari, pe fondul disponibilizarilor multiple din cadrul diviziei Nokia si a salariilor compensatorii aferente.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2043 seconds )