Libnet.ro
UNICEF

19:30

NASA a redescoperit un satelit pierdut in spatiu in urma cu mai bine de un deceniu

Hotnews Hotnews,
 NASA a redescoperit un satelit pierdut in spatiu in urma cu mai bine de un deceniu

NASA a redescoperit un satelit pe care l-a pierdut in spatiu in urma cu 13 ani. IMAGE a fost lansat in anul 2000, pentru a crea primele imagini complete ale plasmei atmosferice. Acesta si-a incheiat prima misiune in 2002, dar nu a reusit sa restabileasca contactul odata cu trecerea sa pe langa Pamant, in 2005, informeazaEngadget. continuă pe Hotnews

Glapinski, guvernatorul Bancii Poloniei: Mai bine sa avem o rata de crestere de 3%, decat sa ne dezvoltam ca Romania

Nu pacatuiesc spunand ca, pentru Polonia, ar fi mai bine sa aiba o rata de crestere de 3% pentru o lunga perioada de timp decat sa ne dezvoltam ca Romania, a carei economie a crescut cu 8% anul trecut. Acolo, la un moment dat, cresterea poate incetini puternic si, pe medie, in cativa ani va fi mai mica, a explicat Guvernatorul Bancii Poloniei, Adam Glapinsk, intr-un interviu acordat Gazeta Prawna.

Capitalul autohton se dezvolta mai bine acolo unde sunt firme straine

Capitalul autohton se dezvolta mai bine acolo unde sunt si firme straine, este de parere Cristian Parvan, presedintele Patronatului Investitorilor Autohtoni din Romania PIAROM). Domnia sa ne-a spus ca mediul de afaceri romanesc nu a cerut niciodata ca firmele straine sa dispara, ci ca discriminarea fiscala intre societatile autohtone si cele cu actionari straini sa inceteze.

Dieta cu care Luminita Anghel a slabit mai bine de 40 de kilograme

Luminita Anghel este, acum, in sfarsit o mamica fericita. Ea a spus si dieta prin care a slabit mai bine de 40 de kilograme. Luminita Anghel a spus povestea incredibila a kilogramelor in.

Cel mai misterios manuscris din lume a fost descifrat dupa mai bine de 500 de ani. Ce contine

Cel mai misterios manuscris al lumii a fost descifrat dupa mai bine de 500 de ani. Manuscrisul Voynich are forma unei carti ilustrate cu 232 pagini. Textul este scris cu litere si cuvinte.

Trump asigura ca el ar fi negociat Brexit mai bine decat Theresa May

Donald Trump ar fi condus negocierile pentru Brexit cu mai multa fermitate decat a facut-o premierul britanic,Theresa May, asigura el intr-un interviu pe canalul ITV care va fi difuzat duminica. La intrebarea daca Theresa May este intr-o pozitie favorabila ca sa negocieze Brexit, el raspunde: As negocia in acest fel? Nu, n-as negocia cum a facut ea. As avea o atitudine diferita, potrivitLaTribune.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )