Libnet.ro
UNICEF

12:00

NASA: Vom descoperi viata extraterestra in urmatorii zece ani

România Liberă România Liberă,
NASA: Vom descoperi viata extraterestra in urmatorii zece ani

Omenirea va descoperi viata extraterestra in urmatorii zece ani, a declarat sefa Programului Stiintific al NASA, Ellen Stofan, potrivit Huffington Post. continuă pe România Liberă

NASA: Vom descoperi viata extraterestra in urmatorul deceniu

Ellen Stofan de la NASA crede ca vom descoperi viata extraterestra in urmatorii 20-30 de ani. Evident, nu ar fi vorba despre omuleti verzi.

NASA: Cred ca vom descoperi forme de viata extraterestra in urmatoriul deceniu

Ellen Stofan, sefa Programului Stiintific al NASA, a declarat ca omenirea va descoperi viata extraterestra in urmatorii zece ani, scrie Huffigton Post. Cred ca vom avea dovezi puternice privind viata in.

VIDEO Minciuna a aparatului rus de propaganda, demontata de BBC: Stirea despre fetita de zece ani ucisa de ucraineni in Donetsk este inventata

Televiziunile rusesti au difuzat recent o stire potrivit careia o fetita de zece ani a fost ucisa in Donetsk in urma unui bombardament al armatei ucrainene. O reportera BBC a mers pe teren in incercarea de a verifica veridicitatea informatiei. A descoperit ca toata povestea este pur si simplu inventata.

Elvetia, prima tara din lume care vinde obligatiuni pe zece ani cu randament negativ

Elvetia a devenit prima tara din lume care a emis obligatiuni guvernamentale pe zece ani cu randament negativ, de - 0,055%, arata datele publicate de Trezoreria Federala, conform Reuters, transmite Agerpres.

Elvetia a emis obigatiuni pe zece ani cu randament negativ

Elvetia a emis miercuri, in premiera, obligatiuni pe zece ani cu randament negativ, potrivit unui comunicat al Administratiei federale a finantelor din Berna, citat de AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,194 seconds )