Libnet.ro
UNICEF

17:16

Nasui, dupa scandalul dintre PNL si USR: Am depus un proiect prin care voturile din plenul reunit sa nu mai fie secrete

Hotnews Hotnews,
 Nasui, dupa scandalul dintre PNL si USR: Am depus un proiect prin care voturile din plenul reunit sa nu mai fie secrete

Liderul USR Bucuresti, deputatul Claudiu Nasui, a spus ca a depus un proiect ce prevede ca votul in Parlament sa nu mai fie secret, anuntul venind in contextul acuzatiilor reciproce dintre PNL si USR privind votul la alegerea lui Florin Iordache in functia de presedinte al Consiliului Legislativ. continuă pe Hotnews

Negocierile locale dintre PNL si USR-PLUS au esuat la Timisoara. Mesaj transant pentru liberali

Liderii PNL si cei ai USR-PLUS din judetul Timis nu au ajuns la un acord in privinta functiilor de viceprimari in Timisoara si de vicepresedinti ai Consiliului Judetean Timis. Scanteia de la care au pornit neintelegerile a fost chiar o declaratie la deputatului USR Catalin Drula care a spus ca partidul sau negociaza proiecte, nu functii.

De ce au esuat negocierile dintre PNL si USR-PLUS la Timisoara. intelegerea a picat la impartirea functiilor

PNL si USR-PLUS ar fi trebuit sa anunte joi, 22 octombrie, rezultatul negocierilor pentru formarea unei majoritati in Consiliul Local Timisoara si in CJ Timis. Negocierile au esuat in ultimul moment. Liberalii au refuzat sa semneze protocolul dand vina pe o declaratie contondenta a lui Catalin Drula.

Rasturnare de situatie in scandalul dintre Alex Velea si protejatii sai. Ce rol a avut, de fapt, fata Andreei Esca

Desi razboiul dintre iubitul Antoniei si fostii membri Golden Boys Society parea sa fi ajuns la final, iata ca apar noi informatii. Rasturnare de situatie in scandalul dintre Alex Velea si protejatii sai: s-a aflat ce rol a avut, de fapt, Alexia Eram, fata Andreei Esca. Ce rol a avut fata Andreei Esca in scandalul .

Claudiu Nasui anunta ca a depus un proiect de lege prin care votul in plenul reunit al Parlamentului sa nu mai fie secret

Deputatul USR Claudiu Nasui a anuntat joi ca a depus un proiect de lege prin care votul sa nu mai fie secret in plenul reunit al Parlamentului. Acesta precizeaza ca parlamentarii trebuie sa dea socoteala votantilor pentru alegerile lor. Referitor la votul privind numirea lui Florin Iordache ca presedinte al Consiliului Legislativ, Nasui spune ca responsabilitatea este pasata de la un partid la altul, tocmai pentru ca nu exista dovezi clare.

USR pune conditii PNL dupa scandalul Iordache. Drula: Orban a picat grav testul onestitatii si loialitatii

Continua contrele intre PNL si USR, dupa alegerea lui Florin Iordache la Consiliul Legislativ. Daca Florin Roman a invocat o posibila discutie in conducerea liberalilor despre colaborarea la guvernare cu USR, Uniunea pune si ea conditii.

Iohannis intervine in scandalul PNL-USR, dupa numirea lui Iordache: Ar fi ciudat daca s-ar certa Ar fi fost o varianta buna ca liberalii sa iasa din sala, nu stiu de ce n-au facut-o

In timp ce PNL si USR isi arunca vina pentru alegerea lui Florin Iordache la sefia Consiliului Legislativ, vorbind chiar de o inchidere a usilor viitoarei guvernari, de la Cotroceni vine un mesaj clar. Ar fi ciudat daca s-ar certa pentru ca aici a castigat majoritatea toxica pesedista si cred ca intre timp a devenit foarte clar ca nu se poate continua in acest fel, a spus miercuri, presedintele Klaus Iohannis.

Alianta pentru guvernare PNL-USR, pusa in pericol de scandalul votului pentru Florin Iordache. Cele doua partide dau vina unul pe altul

O posibila guvernare intre PNL si USR este pusa in pericol de scandalul votului pentru sefia Consiliului Legislativ, cele doua partide dand vina unul pe altul ca l-ar fi votat pe Florin Iordache.

Matematica scandalului PNL-USR, dupa alegerea lui Iordache: de ce au lipsit de la plen 77 de liberali Indicatia de vot a USR: Zegrean si Dirca. FOTO

PNL si USR se acuza reciproc ca au pus umarul la numirea pesedistului Florin Iordache la sefia Consiliului Legislativ. Mai exact, liberalii spun ca USR a votat cu Iordache, in defavoarea lui Augustin Zegrean, pentru a obtine un post de sef de sectie pentru George Dirca. USR reclama un troc PSD-PNL, stricat de Zegrean care si-a retras candidatura de la sefia sectiei din Consiliul Legisativ pentru care se facuse intelegerea si a concurat pentru conducerea institutiei. La vot au participat doar 36 din cei 113 de parlamentari PNL, iar de la USR doar 21 din 37.

PNL a depus la CCR sesizarea privind numirea lui Florin Iordache la sefia Consiliului Legislativ

PNL a depus azi la Curta Constitutionala sesizarea referitoare la neconstitutionalitatea hotararii prin care Florin Iordache a fost numit la conducerea Consiliului Legislativ.

Culisele macelului PSD-PNL-USR pentru sinecurile de la Consiliul Legislativ

Liderii PSD le-au oferit o functie celor din USR in Consiliul Legislativ, pentru a acoperi numirea lui Florin Iordache. USR a cazut in capcana si a ajuns sa fie acuzata de blat cu PSD. Liberalii au jucat abil: pentru a nu fi acuzati de o noua intelegere pe sub masa cu PSD, au sustinut canidatul USR. Toate partidele s-au ascuns in spatele votului secret, prin urmare nu exista un vinovat oficial.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )