Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nationala feminina de handbal a Romaniei s-a calificat la Campionatul European din Suedia

Hotnews Hotnews,
 Nationala feminina de handbal a Romaniei s-a calificat la Campionatul European din Suedia

Nationala feminina de handbal a Romaniei a invins miercuri, la Kaunas, selectionata Lituaniei, scor 34-24 si s-a calificat la turneul final al Campionatului European din Suedia, competitie care va avea loc in perioada 4-18 decembrie. continuă pe Hotnews

Veste fenomenala pentru sportul romanesc. Nationala feminina de handbal a Romaniei s-a calificat la Campionatul European

Nationala feminina de handbal a Romaniei s-a calificat la Campionatul Europen de anul acesta. Fetele au invins cu scorul de 34-24 Lituania in penultima etapa a grupei preliminare. Mai este o.

Echipa feminina de handbal a Romaniei s-a calificat la Campionatul European 2016

Nationala feminina de handbal a Romaniei s-a calificat, miercuri seara, la Campionatul European din 2016, dupa ce a invins formatia Lituaniei cu scorul de 34-24 20-11), la Kaunas, in penultima etapa a grupei preliminare 1.

Romania s-a calificat la Campionatele Europene de Handbal

Echipa nationala feminina de handbal a Romaniei s-a califcat miercuri seara la Campionatul European din 2016, dupa ce a invins formatia Lituaniei cu scorul de 34-24 20-11), la Kaunas, in penultima etapa a grupei preliminare 1.

Nationala de handbal feminin a Romaniei s-a calificat la turneul final al Campionatului European din 2016

Nationala de handbal feminin s-a calificat, miercuri, la Kaunas, la turneul final al Campionatului European din luna decembrie, dupa ce a invins reprezentativa Lituaniei, cu scorul de 34-24 20-11), in penultimul meci din grupa 1 preliminara a competitiei.

FOTO Valoroase, tinere si frumoase! Fetele din nationala de handbal a Romaniei s-au pozat in tinute inedite

Nationala de handbal feminin a Romaniei se pregateste pentru Jocurile Olimpice de la Rio, de unde spera sa vina cu o medalie.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )