Libnet.ro
UNICEF

05:30

Nationala de handbal feminin a Romaniei s-a calificat la turneul final al Campionatului European din 2016

Adevărul Adevărul,
Nationala de handbal feminin a Romaniei s-a calificat la turneul final al Campionatului European din 2016

Nationala de handbal feminin s-a calificat, miercuri, la Kaunas, la turneul final al Campionatului European din luna decembrie, dupa ce a invins reprezentativa Lituaniei, cu scorul de 34-24 20-11), in penultimul meci din grupa 1 preliminara a competitiei. continuă pe Adevărul

Veste fenomenala pentru sportul romanesc. Nationala feminina de handbal a Romaniei s-a calificat la Campionatul European

Nationala feminina de handbal a Romaniei s-a calificat la Campionatul Europen de anul acesta. Fetele au invins cu scorul de 34-24 Lituania in penultima etapa a grupei preliminare. Mai este o.

Echipa feminina de handbal a Romaniei s-a calificat la Campionatul European 2016

Nationala feminina de handbal a Romaniei s-a calificat, miercuri seara, la Campionatul European din 2016, dupa ce a invins formatia Lituaniei cu scorul de 34-24 20-11), la Kaunas, in penultima etapa a grupei preliminare 1.

Handbal Municipal Buzau, aproape de Liga Nationala de handbal feminin

Handbal Municipal Buzau este foarte aproape sa evolueze, din toamna, in Liga Nationala de handbal feminin. in cadrul turneului de baraj de la Pitesti, gruparea buzoiana a invins, cu scorul de 39 - 38, formatia Cetate Deva, in meciul de baraj pentru ocuparea locului 3.

FOTO Valoroase, tinere si frumoase! Fetele din nationala de handbal a Romaniei s-au pozat in tinute inedite

Nationala de handbal feminin a Romaniei se pregateste pentru Jocurile Olimpice de la Rio, de unde spera sa vina cu o medalie.

Nationala feminina de handbal a Romaniei s-a calificat la Campionatul European din Suedia

Nationala feminina de handbal a Romaniei a invins miercuri, la Kaunas, selectionata Lituaniei, scor 34-24 si s-a calificat la turneul final al Campionatului European din Suedia, competitie care va avea loc in perioada 4-18 decembrie.

Echipa de handbal feminin a Romaniei, calificata la Campionatul European 2016

Nationala feminina de handbal a Romaniei si-a asigurat calificarea la Campionatul European din 2016, miercuri seara, dupa ce a invins formatia Lituaniei cu scorul de 34-24 20-11), la Kaunas, in pe.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2368 seconds )