Libnet.ro
UNICEF

12:15

NATO va accelera procedurile de mobilizare a trupelor: Va fi cel mai amplu plan de aparare colectiva de dupa sfarsitul Razboiului Rece

B1 B1,
NATO va accelera procedurile de mobilizare a trupelor: Va fi cel mai amplu plan de aparare colectiva de dupa sfarsitul Razboiului Rece

Alianta Nord-Atlantica intentioneaza sa accelereze procesul decizional privind mobilizarea efectivelor militare, in cadrul planului de reactie fata de amenintari precum cele reprezentate de Rusia si de . continuă pe B1

NATO va accelera procedurile de mobilizare a trupelor: Va fi cel mai amplu plan de aparare colectiva de dupa sfarsitul Razboiului Rece

Alianta Nord-Atlantica intentioneaza sa accelereze procesul decizional privind mobilizarea efectivelor militare, in cadrul planului de reactie fata de amenintari precum cele reprezentate de Rusia si de.

Anatol Matasaru, cel mai nonconformist protestatar, condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare: Imagini de la cel mai atipic protest din fata Procuraturii (VIDEO)

In Republica Moldova tocmai a fost condamnat cel mai nonconformist si atipic protestatar. Anatol Matasaru a primit doi ani de inchisoare cu suspendare, cu o perioada de proba de trei ani, pentru ca, in 2013, a.

Cel mai interesant sistem de operare care nu este Android si iOS

La Mobile World Congress, intr-un colt al celei mai indepartate hale, cel mai mare stand era cel de la Ubuntu. Sistemul de operare bazat pe Linux are o varianta pentru telefoane mobile, dar si primii producatori. Meizu, o firma ambitioasa din China, a dotat un telefon cu asa ceva. Ubuntu Touch e unul dintre cele mai surprinzatoare sisteme de operare de pe piata. O surpriza cu adevarat placuta.

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc: Cu siguranta, voi face toate demersurile legale pentru ca la conducerea DIICOT sa fie cel mai bun procuror

Ministrul justitiei, Robert Cazanciuc, a declarat, la incheierea sedintei de bilant a DIICOT, ca la conducerea acestei institutii va fi ales cel mai bun procuror. Mai mult, Cazanciuc i-a indemnat pe procurori sa.

Viena, pentru a 6-a oara consecutiv orasul cu cel mai inalt nivel al calitatii vietii

Viena este pentru a sasea oara consecutiv orasul cu cel mai inalt nivel al calitatii vietii din lume, conform celui mai recent studiu al companiei de consultanta Mercer.

Viena este din nou orasul cu cel mai inalt nivel al calitatii vietii. Pe ce loc se afla Bucurestiul

Capitala Austriei, Viena, este pentru a sasea oara consecutiv orasul cu cel mai inalt nivel al calitatii vietii din lume, arata studiul pe anul 2015 al companiei de consultanta Mercer.

Interviu naucitor cu cel mai singur om din lume. Cand nu mai am mancare, mi se face foame. Nicio problema

Cand reporterul Chris Haslam a decis sa faca un interviu cu cel mai singur om din Argentina, se astepta la macar o farama de entuziasm din partea barbatului intervievat. Se astepta la raspunsuri la fel de.

Cel mai inedit model de Blackberry

Fanii brandului de telefonie mobila Blacberry s-au aratat extaziati la vederea unui nou model pe care l-a gandit designerul Andrew Zhilin. Telefonul este patrat si include un touch screen si o tastatura ce se dezvaluie prin rotatia ecranului.

Pebble Time a devenit cel mai profitabil proiect de pe Kickstarter

Deoarece suna un pic ciudat ,,cel mai finantat proiect pe Kickstarter, Pebble Time detine titlul de cea mai profitabila idee ce a avut startul in crowdfunding. Daca ai o idee neobisnuita si doresti sa o materializezi fara prea multi bani, exista website-uri precum Kickstarter sau Indigegogo menite sa faciliteze partea de strangere a unei sume [].

Nikon lanseaza modelul D7200, noul varf de gama al camerelor sale DSLR in format DX, si modelul COOLPIX P900, cu cel mai puternic zoom optic din gama

Nikon a anuntat doua noi modele de camere foto - D7200, noul varf de gama a aparatelor DSLR in format DX, si modelul Coolpix P900 care ofera cel mai puternic Zoom optic din gama -precum si un nou model de microfon fara fir. Cele trei noi dispozitive vor fi disponibile in Romania inca din luna martie. Vezi in articol detalii despre fiecare aparat foto lansat.

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )