Libnet.ro
UNICEF

01:05

NATO va consolida prezenta militara in Europa de Est, masura luata ca reactie la criza din Ucraina

Adevărul Adevărul,
NATO va consolida prezenta militara in Europa de Est, masura luata ca reactie la criza din Ucraina

Organizatia Tratatului Atlanticului de Nord NATO) va spori prezenta militara in Europa de Est ca reactie la operatiunile Rusiei in Ucraina, au anuntat miercuri seara presedintele Statelor Unite, Barack Obama, si secretarul general organizatiei, Anders Fogh Rasmussen, informeaza AFP. continuă pe Adevărul

NATO va consolida prezenta militara in Europa de Est ca reactie la criza din Ucraina

Alianta Nord-Atlantica va spori prezenta militara in Europa de Est ca reactie la operatiunile Rusiei in Ucraina, anunta presedintele Statelor Unite, Barack Obama, si secretarul general NATO, Anders Fogh.

NATO sporeste trupele in Europa de Est, in contextul crizei ucrainene.

NATO va spori prezenta militara in Europa de Est, ca reactie la operatiunile Rusiei in Ucraina, au anuntat presedintele Statelor Unite si secretarul general NATO, Anders Fogh Rasmussen, relateaza Mediafax. Noi nu cautam calea confruntarii, dar nu vom ceda daca suntem sfidati, a declarat Rasmussen dupa intalnirea cu Obama. Citeste si: Obama: Uniti contra Rusiei, o putere regionala Sustin apelul presedintelui Obama de luare a unor masuri suplimentare pentru consolidarea apararii .

Tarile NATO nu sunt niciodata singure. Anuntul facut de Barack Obama

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, si secretarul general NATO, Anders Fogh Rasmussen, au anuntat ca Alianta Nord-Atlantica va spori prezenta militara in Europa de Est ca reactie la operatiunile Rusiei.

O baza militara ucraineana din Crimeea, luata cu asalt de trupe rusesti

Forte rusesti au luat cu asalt, in aceasta dimineata, o baza militara ucraineana la Feodosia, in Crimeea, a anuntat intr-un mesaj postat pe pagina de Facebook Vladislav Seleznev, un purtator de cuvant al fortelor ucrainene in peninsula.

O baza militara ucraineana din Crimeea, luata cu asalt de trupe ruse

Fortele ruse au luat cu asalt luni dimineata o baza militara ucraineana din localitatea Feodossia, Crimeea, a anuntat pe pagina sa de Facebook purtatorul de cuvant al fortelor militare ucrainene din Crimeea, Vladislav Seleznev.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )