Libnet.ro
UNICEF

01:05

NATO, despre confruntarile din Kiev: Oamenii au dreptul sa se exprime democratic.

România Liberă România Liberă,
NATO, despre confruntarile din Kiev: Oamenii au dreptul sa se exprime democratic.

Secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, a sustinut, duminica, ca oamenii care protesteaza pentru aderarea la Uniunea Europeana au dreptul de a se exprima democratic. In aceasta duminica) seara, la Kiev, numerosi ucraineni continua sa isi exprime sustinerea ferma fata de relatii mai stranse cu Uniunea Europeana UE). Pretutindeni, oamenii au dreptul sa se exprime in mod democratic, a spus Rasmussen. Citeste si: Ucraina. Politistii din Lvov au refuzat ieri sa intervina in forta . continuă pe România Liberă

Zeci de jurnalisti au fost batuti in timpul protestelor din Kiev

Zeci de jurnalisti, care relatau despre protestele din ucraina, au fost raniti de politistii care au intervenit in forta, pentru a pune capat manifestarilor violente din Kiev. Un raport efectuat de Telekritika.

Zeci de mii de manifestanti, in Piata Independentei din Kiev: Au fost instalate 50 corturi militare

Zeci de mii de manifestanti se afla, luni seara, in Piata Independentei din Kiev, unde au fost instalate in jur de 50 de corturi militare, relateaza Kyiv Post. Manifestatii similare se desfasoara in.

UPDATE VIDEO Manifestatii ample la Kiev: peste 100 de raniti in urma confruntarilor cu fortele de ordine; Secretarul general al NATO, apel catre autoritatile ucrainene sa nu foloseasca forta impotriva protestatarilor

Zeci de mii de manifestanti pro-UE au luat cu asalt piata Maidan Nezalezhnosti din centrul capitalei ucrainene Kiev, in pofida interdictiei autoritatilor, relateaza AFP. Pe retelele sociale se vehiculeaza ca la proteste participa in acest moment intre 200. 000 si 500. 000 de oameni. Protestatarii au intrat in primaria orasului Kiev, in timp ce alte grupuri incearca sa sparga cordoanele de jandarmi din jurul administratiei prezidentiale. Trupe speciale sunt in strada si raspund protestatarilor cu gaze lacrimogene. UPDATE 1:40: Protestul a continuat in cursul serii. Peste 100 de raniti la Kiev. Secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, face apel la autoritatile ucrainene sa nu foloseasca forta impotriva manifestantilor, subliniind ca acestia au dreptul sa se exprime intr-o maniera democratica. Vezi in articol o transmisiune LIVE VIDEO din Kiev.

Ucraina: Zeci de mii de manifestanti pro-UE in Piata Independentei din Kiev

Zeci de mii de manifestanti pro-UE au luat cu asalt Piata Independentei, in plin centrul capitalei ucrainene Kiev, in pofida interdictiei autoritatilor, relateaza AFP.

UE poate impune sanctiuni impotriva oficialilor ucrainieni, responsabili pentru excesul de forta din Kiev

Uniunea Europeana este de acord cu aplicarea unor sanctiuni impotriva unor functionari ucraineni, care se fac responsabili pentru folosirea excesului de forta fata de protestatarii din centrul Kievului,.

REVOLUTIE iN UCRAINA. Manifestantii AU PRELUAT SEDIUL PRIMARIEI DIN KIEV

Manifestantii au preluat controlul sediului primariei Kievului, duminica, in timpul protestelor din capitala, a anuntat pentru AFP o purtatoare de cuvant a politiei din capitala ucraineana, relateaza AFP, conf.

Puscasii marini americani, despre antrenamentele din Romania: O experienta unica de viata

Compania Alpha a Corpului de Infanterie Marina a SUA a incheiat, vineri, un stagiu comun de pregatire cu Batalionul 22 Vanatori de Munte Ciresoaia din Sfantu Gheorghe, fiind primul antrenament al americanilor in conditii de iarna in Romania, ei spunand ca a fost o experienta unica de viata, relateaza Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )