Libnet.ro
UNICEF

01:05

NATO suplimenteaza fortele militare din Europa. Acesta este doar inceputul

Antena3 Antena3,
NATO suplimenteaza fortele militare din Europa. Acesta este doar inceputul

Alianta Nord-Atlantica va suplimenta prezenta militara in Europa, in special in statele estice, in contextul investitiilor facute de Rusia si China in echipament militar, a anuntat secretarul general NATO,. continuă pe Antena3

NATO suplimenteaza prezenta militara in Europa

Secretarul american Jens Stoltenberg a declarat ca alianta Nord-Atlantica va suplimenta prezenta militara in Europa, in special in statele estice, pe fondul investitiilor facute de Rusia si China in echipament militar, informeaza Mediafax.

NATO suplimenteaza prezenta militara in Europa, pe fondul riscurilor reprezentate de Rusia si China

Alianta Nord-Atlantica va suplimenta prezenta militara in Europa, in special in statele estice, aplicand cel mai amplu dispozitiv de aparare colectiva de dupa Razboiul Rece, pe fondul investitiilor facute de Rusia si China in echipament militar, afirma secretarul general NATO, Jens Stoltenberg.

The Economist: Coruptia, problema endemica in sistemele medicale din Europa de Est, inclusiv Romania

Coruptia ramane o problema endemica in sistemele medicale din Europa Centrala si de Est, inclusiv in Romania, pacientii continuand sa ofere mita, iar medicii, care au salarii foarte mici, sa accepte, scrie revista britanica The Economist.

Scaderi pe pietele din Europa

Actiunile companiilor listate la bursele din Europa au scazut ieri, cele mai mari pierderi fiind inregistrate in sectorul calatoriilor si cel hotelier.

Castiguri importante in sectorul minier din Europa

Actiunile companiilor listate la bursele din Europa au urmat un curs ascendent vineri, cele mai importante castiguri fiind inregistrate in sectorul minier si cel petrolier, pe fondul avansului cotatiilor din domeniu.

Competitia inter-scolara Consumer Classroom, sustinuta de Comisia Europeana, invita toate scolile din Europa sa colaboreze pentru inovatie in educatie

Portalul Consumer Classroom este dezvoltat de un consortiu din care face parte SIVECO, in cadrul unui contract cadru incheiat cu Directia Generala Sanatate si Consumatori si Agentia Executiva pentru.

GALERIE FOTO. Timisoara, primul oras din Europa care a avut strazile iluminate electric

Pe 20 decembrie 1989, Timisoara a fost declarata primul oras din Romania liber de comunism, in urma unor confruntari sangeroase soldate cu peste 1000 de morti si alte cateva mii de raniti. Aceste evenimente au dus la caderea regimului ceausist o saptamana mai tarziu.

Cel mai TARE PROIECT de infrastructura. Cum ar fi sa ajungi din Europa in America, pe AUTOSTRADA. Rusii dau lovitura

Cum ar fi sa ajungem din inima Europei, la New York la volanul masinilor noastre? Acest proiect maret si indraznet ar putea deveni realitate, cu ajutorul rusilor. Potrivit unui raport furnizat de Siberian Times,.

O tara din Europa, cea mai CURATA din lume. Am numit-o Raiul pe Pamant

Atunci cand vine vorba despre curatenie si lipsa poluarii, Romania nu se afla intr-un clasament oficial. Traficul din marile orase, dar si fabricile care arunca in atmosfera emisii de CO2 fac din tara.

Trei mari puteri din Europa, unite in DURERE. Franta, Germania si Spania au decretat zi de doliu national

Presedintele Francois Hollande ii va insoti, astazi, la locul catastrofei aeriene, pe sefii guvernelor din Germania si Spania, Angela Merkel si Mariano Rajoy. in cele trei tari au fost decretate zile de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2348 seconds )