Libnet.ro
UNICEF

17:00

Natura dezlantuita in Constanta: Strazile au fost inundate dupa o ploaie torentiala (VIDEO)

B1 B1,
Natura dezlantuita in Constanta: Strazile au fost inundate dupa o ploaie torentiala (VIDEO)

Natura s-a dezlantuit in Constanta, unde o ploaie torentiala a facut ravagii! Mai multe strazi au fost inundate, iar apa era cat pe ce sa patrunda in casele oamenilor. Si de parca nu era de. continuă pe B1

Drumul National 7 si aproape 20 de gospodarii din Rapolt si Spini au fost inundate, in urma unei furtuni

Aproape 20 de gospodarii si case din zona Simeriei, dar si un drum european au fost inundate, in urma furtunii de cateva zeci de minute, inregistrata in cursul dupa-amiezii de joi.

VIDEO Subsolurile unor institutii si 17 gospodarii din Ramnicu Sarat au fost inundate

Ploaia torentiala de marti seara a paralizat pentru aproximativ doua ore municipiul Ramnicu Sarat. Au fost inundate 17 gospodarii, precum si subsolurile unor institutii, precum Spitalul Municipal si Muzeul Ramnicu Sarat. Capacele gurilor de canal care au sarit au devenit pentru soferii ramniceni adevarate capcane.

Cel mai vizitat obiectiv din Bucegi, Pestera Ialomitei, inchis publicului. Anumite galerii au fost inundate

Pestera Ialomitei, cel mai vizitat obiectiv din Masivul Bucegi, este inchis publicului din cauza precipitatiilor abundente cazute in ultimele zile. Pestera Ialomitei, aflata in localitatea Moroeni, judetul Dambovita, pe versantul drept al Cheilor Ialomitei, la o altitudine de 1. 660 m, are mai multe galerii inundate, ceea ce duce la imposiblitatea vizitarii acesteia.

Momente de panica la un hotel din Predeal: 120 de turisti au fost evacuati, dupa izbucnirea unui incendiu

La Hotelul Rozmarin din statiunea Predeal a izbucnit un incendiu, vineri dimineata, iar aproximativ 120 de turisti au fost evacuati, potrivit adevarul. ro. La fata locului s-au deplasat patru autospecale ale.

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )