Libnet.ro
UNICEF

22:00

Neamt: A fost prins presupusul ucigas al actorului Constantin Ghenescu

Hotnews Hotnews,
 Neamt: A fost prins presupusul ucigas al actorului Constantin Ghenescu

Vasile Botezatu, un recidivist in varsta de 25 de ani, este principalul suspect in cazul crimei comise impotriva actorului Constantin Ghenescu. Potrivit anchetatorilor, acesta a recunoscut ca si-a ucis victima in scopul jafului, relateaza Agerpres. continuă pe Hotnews

A fost prins ucigasul actorului Constantin Ghenescu.

Vasile Botezatu, un recidivist in varsta de 25 de ani, este principalul suspect in cazul crimei comise impotriva actorului Constantin Ghenescu. Potrivit anchetatorilor, acesta a recunoscut ca si-a ucis victima in scopul jafului. Botezatu a marturisit ca stia de la matusa lui, femeie de serviciu in blocul in care locuia actorul, ca acesta nu inchide usa locuintei. In urma cu o saptamana, l-a urmarit pe acesta dupa ce si-a ridicat pensia de la un bancomat, a intrat in apartament si pentru ca s-a .

CRIMA GROAZNICA. Actorul Constantin Ghenescu a fost injunghiat in locuinta sa.

Actorul Constantin Ghenescu, in varsta de 69 de ani, a fost gasit mort joi, in locuinta sa din Piatra-Neamt, cauza decesului fiind mai multe rani provocate prin injunghiere, au declarat pentru Mediafax surse din Politia Romana. Constantin Ghenescu a fost gasit decedat, dupa ce un vecin - alertat de mirosul care se simtea din locuinta actorului - a sunat la 112. Cadavrul a fost transportat la INML, unde s-a stabilit ca moartea a fost provocata de mai multe rani produse in zona gatului prin .

Actorul Constantin Ghenescu a fost gasit mort joi in locuinta sa; acesta a fost injunghiat

Actorul Constantin Ghenescu, in varsta de 69 de ani, a fost gasit mort joi, in locuinta sa din Piatra-Neamt, cauza decesului fiind mai multe rani provocate prin injunghiere, au declarat pentru Mediafax surse din Politia Romana.

Actor ucis pentru pensie. Criminalul lui Constantin Ghenescu: Am facut ceva ce voi n-ati facut in viata voastra

Actorul Constantin Ghenescu, gasit fara suflare in casa in urma cu cateva zile, a fost omorat pentru pensie. Un tanar de 25 de ani din Piatra Neamt l-a pandit pe actor cand scotea banii de la bancomat si a.

Actorul Constantin Ghenescu, gasit mort in apartamentul sau: Politistii suspecteaza o moarte violenta

Actorul Constantin Ghenescu 69 de ani) a fost gasit mort, joi seara, in apartamentul sau din Piatra Nemt. Politistii suspecteaza o moarte violenta, victima prezentand mai multe plagi injunghiate,.

Cainele care l-a muscat de fata si de cap pe baietelul de trei ani din Dambovita a fost prins si dus in adapost

Cainele care l-a muscat de fata si de cap pe baietelul de trei ani din comuna damboviteana Potlogi a fost prins si dus intr-un adapost unde va ramane doua saptamani sub observatie, in total fiind ridicati de pe strazile din localitate sapte maidanezi, anunta Mediafax.

Viteza record pe Autostrada Soarelui: Un sofer a fost prins cu 246 de km/h

Un sofer a fost prins circuland cu o viteza record, de 246 de km/h, pe Autostrada Soarelui. Potriviti B1 Tv, politistii i-au suspendat acestuia permisul de conducere pentru 90 de zile si l-au amendat cu suma de .

Record de viteza: Un sofer a fost prins pe Autostrada Soarelui cu 246 de kilometri pe ora.

Un tanar de 24 de ani, din Constanta, a ramas fara permisul de conducere si a fost amendat cu 600 de lei, dupa ce a fost prins pe Autostrada Soarelui in timp ce conducea cu 246 de kilometri pe ora, informeaza, joi, Politia Romana. Tanarul a fost depistat miercuri, in jurul orei 21. 46, de politistii de la Biroul de Politie A2, aparatul radar inregistrand, la kilometrul 75, pe sensul de mers Bucuresti - Constanta, masina condusa de acesta cu 246 de kilometri pe ora. Conform legislatiei in .

Criminalul lui Constantin Ghenescu, prins de politie: Acesta risca pana la 25 de ani de inchisoare

Anchetatorii care se ocupa de cazul mortii actorului ConstantinGhenescu au retinut un suspect care ar fi recunoscut deja ca a comic crima in scopul jafului. Individul se numeste Vasile Botezatu, un.

Actorul Constantin Ghenescu a fost gasit mort in casa. Anchetatorii investigheaza ipoteza unei crime

In ultimii ani, actorul se retrasese din activitate si ajunsese sa traiasca singur, in saracie, intr-un apartament din Piatra Neamt.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )