Libnet.ro
UNICEF

06:45

De necrezut! Este cea mai educata pisica. Poate da lectii chiar si oamenilor

Antena3 Antena3,
De necrezut! Este cea mai educata pisica. Poate da lectii chiar si oamenilor

Un filmulet cu o pisica a devenit viral pe internet, dupa ce felina a dat lectii de inalta clasa. continuă pe Antena3

Ministrul Finantelor: Cresterea economica peste potential, cea mai periculoasa

Ministrul Finantelor, Anca Dragu, a declarat, marti, ca o crestere economica peste potential este cea mai periculoasa, afirmand ca reformele puse pe hartie si aflate in implementare de catre autoritati sunt menite sa reduca.

Cea mai mare universitate din tara si-a ales rectorul. Ioan Aurel Pop a castigat un nou mandat, din primul tur

Academicianul Ioan Aurel Pop a castigat marti, din primul tur, un nou mandat de rector al Universitatii Babes-Bolyai, cea mai mare universitate din tara.

Oscar 2016: Grandioasa ceremonie a inregistrat cea mai mica audienta din ultimii opt ani VIDEO

Gala premiilor Oscar 2016 a fost urmarita de 34,3 milioane de americani, cea mai mica audienta din ultimii opt ani. Cu toate acestea, Oscarul ramane cel mai vizionat show de decernare a premiilor al anului, potrivit Huffington Post.

Anuntul facut de cea mai mare banca din Romania

BCR, cea mai mare banca din Romania, a inregistrat in 2015 un profit net de 919 milioane de lei 207 mil. euro), revenindu-si spectaculos dupa pierderea de 2,7 miliarde de lei din 2014, scrie zf. ro. Acest.

Locul unde Armata Romana a inregistrat cea mai usturatoare infrangere. Trupele au capitulat dupa ce comandantul a fugit de pe campul de lupta

Drumul pana la Turtucaia acum bulgareasca, vizavi de Oltenita romaneasca, merita strabatut daca vrei sa vezi cu ochii tai locul in care Armata Romana a inregistrat cea mai usturatoare infrangere din istoria sa. Se intampla in Primul Razboi Mondial, iar istoria a consemnat cum s-a petrecut capitularea trupelor noastre: comandantul roman, un mare general, a fugit rusinos de pe campul de lupta, ca sa-si salveze viata.

Uimitor! Cea mai detaliata fotografie a Caii Lactee

Telescopul APEX Atacama Pathfinder EXperiment) din Chile a finalizat cea mai detaliata fotografie a Caii Lactee realizata pana in prezent. Studiul, in cursul caruia a fost.

Tariceanu nu vrea UNPR in alianta pentru Bucuresti: Cea mai buna solutie este un candidat unic PSD-ALDE la Primaria Capitalei

Copresedintele ALDE Calin Popescu Tariceanu crede cac ea mai buna solutie pentru Primaria Capitalei este un cadndiat unic PSD-ALDE.

Piperea: Legea darii in plata este buna, mai ales daca va restrange creditarea

Avocatul Piperea: Daca parlamentarii se mai intorc din drum, atunci sunt niste sinucigasi Comisia Europeana CE) s-a pronuntat vineri asupra Legii darii in plata, avertizand ca aceasta poate genera risc sistemic, in conditiile in care initiativa urmeaza sa intre de astazi la vot in plenul Senatului. Legea este o provocare pentru stabilitatea financiara, arata specialistii de la CE in Raportul pentru Romania, manifestand ingrijorare pentru efectele pe care le va avea legea, restrangerea creditarii fiind unul dintre acestea. Mai multe dispozitii din proiectul de lege privind stingerea datoriilor, aprobat recent de Parlament, ridica preocupari serioase cu privire la impactul lor potential asupra economiei si a stabilitatii financiare, subliniaza Comisia Eureana.

Razi cu lacrimi! Cea mai buna gluma cu Leonardo DiCaprio de la decernarea premiilor Oscar 2016

OSCAR 2016 Cea de-a 88-a gala de decernare a premiilor Oscar din 28 februarie i-a adus indragitului actor Leonardo Di Caprio mult ravnitul trofeu, in ciuda criticilor si glumelor care s-au facut in ultimii.

SIF Muntenia, cea mai mare crestere din BET-FI

Actiunile SIF4 Muntenia au inregistrat o crestere de 6,98%, raportata la moneda euro, reprezentand cel mai bun plasament din cadrul indicelui sectorial BET-FI, in perioada 19-26 februarie 2016.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1987 seconds )